Trasnfer Var: Kerem Aktürkoğlu'na İspanyol kancası | Fenerbahçeli oyuncuya İtalyan talip | Beşiktaş'ta gözler Immoble'de!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Süper Lig'de ve Avrupa'nın önde gelen liglerinde transfer dönemi hızla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüp, kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. İşte son transfer haberleri ve iddiaları:

TRABZONSPOR

Yaremchuk İçin Yeniden Atağa Kalktı Trabzonspor, Belçikalı forvet Roman Yaremchuk için yeniden devreye girdi. Bordo-mavililer, gol yollarındaki etkinliği artırmak adına oyuncuyla yakından ilgileniyor. (Kaynak: Akşam)

Paul Onuachu Kiralama Teklifi Trabzonspor, Southampton'ın forveti Paul Onuachu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı. (Kaynak: Fotomaç)

FENERBAHÇE

Juventus'un Ferdi Kadıoğlu Teklifi: İtalyan devi Juventus, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için 3 oyuncusunu takasta önerdi. Filip Kostic, Weston McKennie ve Arthur Melo'yu sarı-lacivertlilere sunmaya hazır olduklarını belirttiler. (Kaynak: Akşam)

Saint-Maximin Transferinde Mutlu Son: Fenerbahçe, Newcastle United'dan Allan Saint-Maximin'i 1 yıllığına kiraladı. 27 yaşındaki kanat oyuncusu, yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyecek. (Kaynak: Fanatik)

Bertuğ Yıldırım Teklifi: Bertuğ Yıldırım ile her konuda anlaşan Fenerbahçe, Rennes'e 6 milyon euro teklif etti. Fransız ekibinin 10 milyon euro istediği belirtildi. (Kaynak: Fanatik ve Takvim)

Ferdi Kadıoğlu İçin Yeni Formül: Juventus, Ferdi Kadıoğlu için yeni bir teklifte bulunarak Weston McKennie ve 15 milyon euro önerdi. (Kaynak: Fanatik)

En-Nesyri Karar Aşamasında: Fenerbahçe'nin ilgilendiği Faslı forvet En-Nesyri, Fenerbahçe, Roma ve Al-Qadsiah arasında seçim yapacak. (Kaynak: Fotomaç)

Rade Krunic İddiaları: Serie A'dan bazı kulüplerin Rade Krunic'in menajeriyle temasa geçtiği ve ilerleyen günlerde Fenerbahçe'ye teklif gelebileceği ifade ediliyor. (Kaynak: Takvim)

BEŞİKTAŞ

Ciro Immobile Transferi: Beşiktaş, Lazio'nun yıldız forveti Ciro Immobile için kulübüyle 3 milyon euro bonservis konusunda anlaşma sağladı. Immobile ile yıllığı 5 milyon eurodan 2 senelik ön anlaşma yapıldı. Transferin bu hafta tamamlanması bekleniyor. (Kaynak: Akşam ve Fanatik)

Semih Kılıçsoy Teklifi: Beşiktaş, genç yıldızı Semih Kılıçsoy için Fulham'dan gelen 20 milyon euroluk teklifi reddetti. (Kaynak: Fanatik)

GALATASARAY

Kerem Aktürkoğlu Transfer Gelişmeleri Spartak Moskova'nın teklifini geri çeviren Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad'a transfer olmaya yakın. (Kaynak: Akşam)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri