TSYD Ankara Şubesi ailesine yeni üyeler katıldı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi, yeni üyelerine yönelik düzenlediği rozet takma töreni ile dikkat çekti. Etkinlik, derneğin sosyal sorumluluk ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

TSYD Ankara Şubesi, yeni üyelerini rozeti takma törenleriyle karşıladı. Tören, derneğin dayanışmasını pekiştirirken, spor medyasına yeni isimlerle birlikte TSYD ailesi daha da güçlendi.

Törende, derneğe yeni katılan üyeler Volkan Memduh Gültekin, anadolugazete.com.tr Editörü Ömercan Özmen, Ali Cevat Uğraş, Kemal Çeliker, Orhan Sal, Faruk Mutkan, Armağan Ünsal Mutkan ve Ekrem Özsoy'un isimleri tek tek anılarak, üyeliklerinin sembolik bir göstergesi olarak rozetleri takdim edildi.

Törende, dernek üyeleri arasında sıcak ve samimi bir atmosferin oluşmasına vesile oldu. Yeni üyeler, derneğin faaliyetleri hakkında bilgi adlı. Bu tür etkinliklerin, spor camiasında birlik ve beraberliği güçlendirdiği ifade edildi.

TSYD Ankara Şubesi’nin, sporun ve sporun medyasının daha iyi bir noktaya ulaşması için çalışmaya devam edeceği vurgulandı. Yeni üyelerin, bu yolda önemli birer paydaş olacakları belirtilerek, birlikte nice başarılara imza atılacağına dair umutlar dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri