TSYD Ankara'nın tarihi kupasına Emre Belözoğlu'ndan veto!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘TSYD Ankara Kupası’nın 56. organizasyonu, MKE Ankaragücü’nden gelen talep doğrultusunda, zorunlu olarak ertelendi.

TSYD Ankara Kupası, daha önce yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, Başkent'in iki köklü kulübü; MKE Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında, 15 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Eryaman Stadı’nda oynanması kararlaştırılmıştı.

MKE Ankaragücü kulübünde yaşanan teknik direktör değişiminin ardından, milli maçlar için verilen arada yapılması yönünde ortak karara varılan organizasyon, sarı-lacivertli ekibin talebi üzerine ertelendi.

MKE Ankaragücü Kulübü’nden TSYD Ankara Şubesi’ne gönderilen resmi yazıda; “Teknik ekibimizin talebi üzerine, yönetim kurulu ile yapılan görüşmeler neticesinde, söz konusu müsabakaya katılamayacağımızı bilgilerinize iletiriz” ifadelerine yer verildi.

Bu gelişmenin sonucunda, kupa müsabakası ertelenmek zorunda kalırken, Kasım ayında bir kez daha verilecek milli maç arasında, 2 kulübün kendi aralarında uzlaşı sağlayabilmesi durumunda, geleneksel turnuva hayata geçirilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri