Tüm İsviçre'nin konuştuğu Yusuf Demir kimdir? Yusuf Demir'e ne oldu?

Galatasaray'ın oyuncularından olan Yusuf Demir, son zamanlarda kiralık olarak gittiği FC Basel'de başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Peki Tüm İsviçre'nin konuştuğu Yusuf Demir kimdir? Yusuf Demir'e ne oldu? Sorularının cevabı haberimizde...

Galatasaray'dan FC Basel'e kiralık olan giden Yusuf Demir, Galatasaray içerisinde sönük kalmıştı. Yeni takımında kendini gösteren Demir adından söz ettirmeyi başardı. Peki, tüm İsviçre'nin konuştuğu Yusuf Demir kimdir? Yusuf Demir'e ne oldu? İşte detaylar...

YUSUF DEMİR KİMDİR?

Galatasaray'da beklentilerin altında kalarak bu yaz FC Basel'e kiralık olarak gönderilen Yusuf Demir, küllerinden doğdu. Basel'de ilk 11'de yer bulan Yusuf Demir performansıyla büyük beğeni topladı.

Yusuf Demir, 2 Haziran 2003'te Avusturya'nın Viyana kentinde Türk bir anne babanın çocuğu olarak dünyaya geldi ve kökleri Trabzon, Türkiye'ye dayanır.

YUSUF DEMİR'E NE OLDU?

FC Basel'de iyi bir başlangıç yapan Yusuf Demir İsviçre'de adından söz ettirdi. FC Bosporus maçında takımına 1 golle katkıda bulunan genç oyuncu büyük beğeni topladı. İsviçre basınında yer alan haberlerde, "Yusuf Demir, Türkiye'deki hayal kırıklığını bir kenara bırakarak temiz bir sayfa açtı.", "Genç oyuncu bu performansıyla ilk 11'i hak ettiğini kanıtladı." ve "Demir, hiç şüphesiz Basel'de kendisini buldu." ifadelerine yer verilerek övgü dolu sözlerde bulunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri