Türk Telekom Basketbol'un Ankara'da bileği bükülmüyor: Euro Cup'ta üçte üç yaptı

Türk Telekom Erkek Basketbol Takımı, BKT EuroCup B Grubu'ndaki üçüncü maçında Ankara Arena’da Slovenya ekibi Cedevita Olimpija ile karşılaştı. Türk Telekom, Avrupa'da üçüncü maçından da galip ayrıldı.

Sezona Avrupa’da iki galibiyetle hızlı bir başlangıç yapan Başkent temsilcisi, maça pota altında etkili bir oyun sergileyerek başladı. İlk çeyreği 26-22 önde tamamlayan Türk Telekom, ikinci çeyrekte sayı üretmekte zorlanmasına rağmen farkı açmayı başardı ve devreye 43-37 üstün girdi.

Üçüncü çeyrekte iki takım da sert savunma yaparak dengeli bir oyun ortaya koydu. Bu çeyreği 57-52 önde tamamlayan Türk Telekom, son çeyrekte başa baş bir mücadele sergiledi. Ancak maçın son bölümlerinde daha etkili oynayan temsilcimiz, sahadan 78-70 galip ayrılarak EuroCup'ta üçte üç yapmayı başardı.

Maçın öne çıkan isimleri arasında Yoan Makoundou 16 sayı ve 7 ribauntla, Kyle Alexander ise 16 sayı, 9 ribaunt ve 3 asistle parladı. Eliver Hanlan, İsmet Akpınar ve A. Brown da çift haneli skor katkısıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Türk Telekom, bir sonraki EuroCup maçında deplasmanda Fransa temsilcisi Bourg-en-Bresse ile karşılaşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri