Türkiye, Belarus'a mağlup oldu

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, UEFA Kadınlar 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası 2. tur müsabakaları için Antalya'da kamp yapan 19 Yaş Altı Kadın Milli Futbol Takımı, Belarus ile oynadığı hazırlık maçında 1-0 mağlup oldu.

Maçın ardından teknik direktör Aytürk Kıyıcı, takımın daha üretken olması gerektiğini belirtti.

Milli Takım Teknik Direktörü Aytürk Kıyıcı, Belarus ile yapılan maçta takımın iyi bir mücadele sergilediğini ancak eksikliklerin farkında olduklarını söyledi. Hazırlık maçının ardından yapacakları analizle oyuncularla eksiklikleri ve hataları tartışacaklarını dile getiren Kıyıcı, takımın kalitesini ve performansını daha da yukarı taşıması gerektiğini vurguladı.

Önlerinde Slovakya ile oynayacakları 2 hazırlık maçının olduğunu belirten Kıyıcı, özellikle hücum bölgesinde daha etkili olmaları ve daha üretken bir oyun sergilemeleri gerektiğini ifade etti. Nisan ayında oynayacakları Faroe Adaları ve Ermenistan maçlarını kayıpsız tamamlamak istediklerini dile getiren teknik direktör, bu maçların Antalya'da oynanacak olmasının avantajlarını değerlendirerek, belirledikleri oyun planıyla kazanan taraf olmak için çalıştıklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri