Türkiye'nin en iyi amatör futbolcuları Erzurum'da: UEFA Regions Cup!

Erzurum'daki Palandöken Dağı'nda konumlanan ve 2 bin rakımın üzerinde yer alan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, UEFA Regions Cup Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Bu merkez, özellikle Süper Lig, 1. Lig ve 2. Lig takımlarının tercih ettiği bir mekan olmasıyla dikkat çekiyor.

2014 yılında Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulan merkez, FIFA standartlarına uygun sahaları ve sunduğu konaklama imkanlarıyla futbolcuların yeni sezon öncesi hazırlıklarını en iyi şekilde yapmalarını sağlıyor. Her yıl sezon sonunda futbolcuların kamp için tercih ettiği bu merkez, yerli ve yabancı futbol takımlarının da dikkatini çekiyor.

Bu yıl 27 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan UEFA Regions Cup Bölge Karmaları Türkiye Birinciliği müsabakalarına 14 bölgeden 450 sporcu ve antrenörün katılması bekleniyor. Turnuva, Türkiye'nin en iyi amatör futbolcularını bir araya getirerek üç grupta tek devreli lig usulüyle gerçekleştirilecek. Final müsabakaları ise Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü ve Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, merkezin 10 yıldır futbolculara hizmet verdiğini belirtirken, bu tür organizasyonların şehirdeki spor kültürünün artmasına ve futbolun gelişmesine katkı sağladığını vurguladı. Ayrıca, organizasyonda Erzurum'un karmasının da yer alacağını ve birinci olan takımın Türkiye'yi uluslararası alanda temsil edeceğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri