Ümit Milli Takım'da Gökhan Gönül ile yeni dönem

Ümit Milli Takım bir süredir Levent Sürmeli yönetimindeydi, dün alınan kararlar yeni teknik direktör Gökhan Gönül oldu.

DEĞERLENDİRME - ÖMERCAN ÖZMEN

Ümit Milli Takım'da Gökhan Gönül ile yeni bir dönem başlıyor. A Milli Takım'ın bir alt kategorisi olan ve A takım öncesi durakta futbolcuların turnuva ve milli takım düzenine alıştığı yaş kategorilerinden birinde genç teknik direktör Gökhan Gönül görev yapacak.

ÜMİTSİZ BİR YAPI OLUŞTU

Ümit Milli Takım genelde tartışmalı isim ve performansların olduğu bir yapı oldu. Başarıdan uzak Vedat İnceefe ve Tolunay Kafkas gibi isimlerin uzun süreli görevlerinin yanında kısa süreli isimler de bu koltukta oturdu. Hatta şimdilerde vekil olan Alpay Özalan bile 54 gün bu koltuğu işgal etti.

Uluslararası turnuvalarda başarısızlıkların hayli çok olduğu yapıda yeni bir kumar gibi Gökhan Gönül ismi ortaya atıldı. TFF'nin internet sitesinde duyuru yapılırken Gönül için "Bu yılın Mart ayından beri Ümit Millî Takım'da yardımcı antrenörlük görevini yürütmekteydi." ifadesi yer aldı.

İLK DENEYİM ÜMİT MİLLİ TAKIM

Ancak 39 yaşındaki genç teknik direktör henüz bir takım çalıştırmadı bugüne dek. İlk deneyimi de böylesine önemli bir takımla olacak.

38 yaşında futbolu bırakan bir ismin bu tarz bir görevde neler yapacağı merak konusu. Uzun yıllardır başarıdan uzak bir yapıya bürünün Ümit Milli Takım'ın geleceğine dair soru işaretleri barındıran "atama" için sonuçları hep birlikte göreceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri