Yeni Malatyaspor ligden çekilebilir!

Yeni Malatyaspor ligden çekilip çekilmeme konusunda tartışmalara başladı. Yeni Malatyaspor stat, tesis ve maddi imkan yetersizliklerden bu kararı alıyor. İşte detaylar…

Yeni Malatyaspor, bu sezon 1. Lig'den çekilme talebinde bulunmuş, ancak Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yeni yönetimi bu talebi reddetmiştir. Buna rağmen, takım fikstür çekimine dahil edilmiştir. Bu durum, kulüp yönetimini önemli bir kararın eşiğine getirmiştir.

KULÜP BAŞKANI ADİL GEVREK'İN AÇIKLAMALARI

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, mevcut koşullar altında takımın ligde mücadele etmesinin zorluklarına dikkat çekmiştir. Gevrek, "Yeni Malatyaspor bu şartlarda oynasa da sonuç belli. Stat yok, tesis yok, şehirde barınabilecek bir yer yok. Mevcut kadro da 1. Lig'de başarılı olamaz, bunu biliyoruz. Bu durumda en doğru seçenek ligden çekilmemizdir. Ancak bu kararı tek başımıza almayacağız. Yapacağımız istişareler sonucunda kararımızı vereceğiz" şeklinde konuşmuştur.

TARAFTARLA GÖRÜŞÜLECEK

Sarı-siyahlı yönetim, takımın ligde mücadele edip etmeyeceğine dair nihai kararı vermek için şehrin idarecileri, milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve taraftarlarla görüşmeler yapacaktır. Bu istişarelerin sonucunda, kulübün ligde devam edip etmeyeceğine karar verilecektir.

EN DOĞRU KARAR VERİLECEKTİR

Yönetimin alacağı karar, Yeni Malatyaspor'un geleceği açısından büyük önem taşımaktadır. Takımın mevcut şartlar altında ligde başarılı olamayacağını belirten yönetim, şehrin ve kulübün çıkarlarını gözeterek en doğru kararı vermeyi hedeflemektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri