Young Boys maçı öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk konuştu: "Karşımızda son dört sezonun İsviçre şampiyonu var"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boys ile oynayacakları maç öncesi yaptığı açıklamada, bu karşılaşmanın hem Galatasaray hem de Türkiye için büyük önem taşıdığını vurguladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, İsviçre şampiyonu Young Boys'un güçlü bir takım olduğunu belirterek, oyuncularının sahada en yüksek seviyeye ulaşmak için hazırlıklarını tamamladığını ifade etti.

Maçta cezası nedeniyle saha kenarında olamayacak olan Buruk, teknik ekibi ve oyuncularına güvendiğini, sahada gerekli tüm hazırlıkların yapılacağını söyledi. Ayrıca, Barış Alper Yılmaz'ın gıda zehirlenmesi geçirmesine rağmen İsviçre'ye geldiğini ve kadroda yer alabileceğini belirtti.

Buruk, Türkiye Süper Lig'inde takımların maçlarının ertelenmemesi nedeniyle zorlandıklarını, ancak Young Boys karşısında dinlenmiş ve hazır bir şekilde sahaya çıkacaklarını ifade etti. Ayrıca, Türk futbolu ile İsviçre futbolu arasında büyük farklar olduğunu, ancak aradaki farkı kapatmak için sahada en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Galatasaraylı futbolcu Berkan Kutlu ise zor bir maç olacağını, ancak takımlarının iyi hazırlandığını ve Young Boys karşısında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri