Terör üzerinden dünyayı dizayn edenler tutuştu

Enver Baltaş

İHA satışında mevzu sadece ekonomik değil.

Terörü kurdular ülkelerde huzuru bozdular. Demokrasi getiriyoruz deyip işgal ettiler. Ülkelerin tüm değerlerini götürdüler.

Bugün Bayraktar TB2 verilen ülkeleri göz önüne alırsak birçoğu terörle mücadele eden ülkeler. Başta Amerika ve İsrail önderliğindeki emperyalist ve siyonistler 100 yıldır öyle bir düzen işletiyorlar ki Bayraktar SİHA satışından çok onların kurduğu düzene mam-ı atılıyor.

Bize 40 yıldır saldırttıkları teröristleri itlafına nasıl vesile olduysa bugün İHA verdiğimiz ve yine onlar tarafından kurulan terör örgütleri bir bir çökertiliyor. Boko Haram denen bir terör örgütü vardı Nijerya’nın başkentine dayanmışlardı. Bugün ufacık bir yere hapsoldular ve hükümetle silah bırakmak için konuşuyorlardı en son,TB2’ler vesilesiyle.

Keza Libya öyle, Azerbaycan öyle, diğer Afrika ülkeleri öyle hatta etkin kullanamayan bir Afrika ülkesine buradan operatörler gidip destek vermişlerdi.

Olaya sadece ticari bakmak yanlış olur.

Uyuşturucu tacirleri, insan kaçakçıları, silah kaçakçıları vs. bunlara da çok darbeler vuruluyor bunların derin bağlantıları elbetteki rahatsız olup durdurmaya çalışacak.

ABD elbette bizim milli çıkarlarımıza darbe vuruluyor diye havlayacak.

Kim Bayraktarı hedef yaparsa bunların adamıdır ya da gerçekten çok ahmaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.