Türk Telekom’a ve Ankara’ya çok yakışacak kupa

Ömercan Özmen

7Days Avrupa Kupası yarı finalinde Türk Telekom, Ukrayna’nın Prometey takımını 76-74 yenerek finale yükseldi. Başkent temsilcisi, kupayı kazanması durumunda gelecek sezon doğrudan THY Avrupa Ligi’nde yer alacak.

Türk Telekom, 7Days Avrupa Kupası macerasını bir puzzle gibi parça parça birleştirerek finale kadar getirdi. Puzzle yapmak hepimizin bildiği gibi sabır, mücadele, emek ve odaklanma gerektiren bir iştir. Tam olarak Türk Telekom’da bu mentalite ile kendisini finale kadar getirdi. Koç Erdem Can’ın önderliğinde harika bir sezon geçiren Türk Telekom, bu sezonu 7Days Avrupa Kupası’nı kazanarak taçlandırmak istiyor.

Türk Telekom Basketbol Takımı, 7Days Avrupa Kupası finalinde İspanya’nın Gran Canaria takımıyla eşleşti. İspanya temsilcileri arasında oynanan yarı final maçında Gran Canaria, sahasında Joventut Badalona’yı 89-86 mağlup ederek finale çıktı. Final karşılaşması 3 Mayıs’ta Gran Canaria’nın ev sahipliğinde oynanacak. Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında finale yükselen Türk Telekom, Gran Canaria ile grupta oynadığı iki maçı da kaybetmişti. Gran Canaria ayrıca son 16 turunda Frutti Extra Bursaspor’u elemişti.

Son bir parça… İspanya’da rakip Gran Canaria. İnanılmaz bir beraberlik, hedefe tüm paydaşları ile kitlenmiş bir Türk Telekom. Bu sezon birçok maçta Türk Telekom’un bize gösterdiği en önemli şeylerden biri, Koç Erdem Can önderliğinde tek bir yürek olarak mücadeleden asla vazgeçmeyen kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen Türk Telekom Basketbol Takımı. Sezon başlamadan hemen önce takımın içindeki havayı hissetme şansım olmuştu. Orada hissettiğim şey ise her şeyin ne kadar planlı ilerlediği ve hedeflerin aslında en başından belli olduğuydu. Belki biz basketbol severler için sürprizlerle dolu bir sezon geçiyor ancak Türk Telekom Basketbol Takımı için sezonun başında tamamlanması gereken puzzle tam da buydu. Yerine koyulması gereken son bir puzzle parçası ve sonrasında ortaya çıkacak inanılmaz bir başarı tablosu… Türk Telekom antrenörleri, basketbolcuları, taraftarları ve tüm paydaşlarıyla bu başarılı tabloyu sonuna kadar hak ediyor. Kupa Türk Telekom’a ve Ankara’ya çok yakışacak…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.