Ülkemizde 23'üncü yılda icraatın aldatmacası

Erol Tosun

Sevgili anadolugazete.com.tr okuyucularımız ülkemizde iktidar olan parti kurulalı 23'üncü yıl olmuş, kuruluş kutlaması için ülkemiz şehirlerinde, ilçelerinde verdikleri Başkanlarının da olduğu boy boy billboard ilanlarında (Geleceğin, İcraatın, Umudun) adıdır diye iktidar partisinin kısaltılmış adı yazıyor kocaman 23'üncü rakamının gölgesinde...

* Biz de sizler adına kamuoyunu tarafsız gözlemleyen araştırmacı yazar olarak kısa ufuk turu yaptık iktidardaki partinin 23'üncü yılına, haydi sizlerle birlikte bakalım, buyurun;

*Ülkemizde yaşayan, yaşama merhaba diyen bütün canlıların umudunu söndürmüşsünüz, insanlarda yaşama zevki bırakmamışsınız. İntiharları artırmışsınız, cezaevlerini tıka basa doldurmuşsunuz, kadın ölümlerini binlere yükseltmişsiniz, boşanmaları, ev ve işyerlerine gelerek ocaklar söndüren icraları ve borçları milyon milyon çoğaltmışsınız, adalete güveni sıfırlamışsınız, yeni doğan çocuğu dahi doğduğuna pişman etmişsiniz, çocukların, gençlerin, yaş almışların, çalışanın, çalışmayanın kısaca soluk alıp veren bütün ülkemiz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının yaşam umudunu bitirmişsiniz, umut bunun neresinde izah edemezsiniz? Yutmamız için zekâ sıkıntımız olması gerekir. Zekâmız yerinde onu aldatacaklarınıza bir daha anlatın!

**Bir elin parmakları kadar olmayan azınlık yandaş, türedi müteahhide, oydaşlarınızı meydanlarda cebinizden kuruş çıkmayacak diyerek sıraladığınız kocaman yalanlar ile kandırdığınız, geçemediğimiz köprü, gidemediğimiz otoyol, uçamadığımız havaalanı, tedavi olamadığımız hastane yapıldı bahanesi ile trilyon dolarlar, Euro’lar aktarmışsınız, üzerine bir de ormanları, suları, madenleri bu küçük azınlık olan doyumsuz çeteye peşkeş çekerek ve tabiiki vergi de almayarak, hayvanlara dahi yaşam hakkı bırakmamışsınız. Bunun adı icraat ha buna kargalar dahi gülümsemez. Gariban simit bulamıyor, katrilyonluk peşkeşin adını icraat koymanız sayesinde? Eğer bu icraatsa, böyle icraat yerin dibine batsın, hayrını görmeyin!

* Ülke sınırlarını kevgire çevirerek ne olduğu belirsiz geri kalmış 3. sınıf ülkelerden ne kadar ipsiz varsa kayıt olmadan ülkemize doldurmuşsunuz. Üniversiteleri ilim yuvası olmaktan çıkarıp sapkın cemaatlerin arka bahçesi yapmışsınız. En iyi liseden mezun olanları, en iyi üniversitelerden çok önceden mezun olan her meslekten gerçek diplomalıları, her meslekten bilim insanı olanları, iş ve aş aramak için Avrupa vizesi kuyruğunda harap etmişsiniz. 7'den 70'e bütün ülke vatandaşlarına "bu ülke bitti, atın kapağı Avrupa’ya, Amerika’ya, İngiltere’ye" dedirterek, gelecek hayallerini, rüyalarını, hülyalarını sıfırlamışsınız. Bu gelecek değil sadece zifiri karanlık, kör kuyu olur bunun adı, geleceği kap kara yapmak olur. Beyni olan azınlıkla dalga geçmeyin Allah korkusu olmayan, kuldan hiç utanmayanlar olarak.

*Çiftçi, besici, üretici, maaşlı, emekli, esnaf, kiracı, ev sahibi... Toplum katmanlarının tamamı bitmiş, geçim sıkıntısı arşa dayanmış, halen billboardlarla, algı kokan dev reklamlarla asla yüz kızarıklığı yaşamadan bir eliniz dolarlarda, diğer eliniz Euro’larda zevk ve safa içerisinde huşu ile sözde ibadet gösterişi yaparak, tuzu kuru yaratıklar olarak kandırma propagandasına devam ediyorsunuz, edebiliyorsunuz! Diyecek tek kelime değil harf bile bulamıyoruz! Kandırmaya ful devam, aldatmaya ultra devam. Yaparsanız bu işi ancak iktidara olanlar olarak siz yaparsınız.

Çünkü;

Sermayeniz sadece ve sadece uygulamada değil, sözde din, iman; özde ise algı ve YALAN!

*Kazancınız ise bol haram para ve sayısız TALAN!

**Özetlersek; 23.yılda iktidarınız döneminde gelinen sonuç şöyle:

*ÇÜRÜMÜŞ bir yönetim,

*ÇÖKMÜŞ bir ekonomi,

*BİTİRİLMİŞ bir ülke,

*YİTİRİLMİŞ bir adalet,

*MUHTAÇLAŞMIŞ, avuç açar hale getirilmiş vatandaş,

**Hakkımız haram olsun, öbür dünyada iki elimiz yakanızda sakın ha sakın unutmayın!

İcraat, umut, gelecek diyerek bomboş lakırdıyı en son sallayışınız!

Daha fazla YUTTURAMAYACAKSINIZ!

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.