Ayakkabıcılar Odası Başkanı vatandaşları uyardı: Piyasada sahte ayakkabının da sahtesi var!

Ankara Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Hüseyin Uzun, denetime tabi tutulmadan merdiven altı atölyelerde üretilen ve satılan sahte ayakkabıların insan sağlığına olumsuz etkileri bulunduğunu belirterek, "Piyasada satılan 200- 300 lira civarında bulunan ayakkabıları almayın. Ayakkabı üretim maliyetleri arttı. 200-300 liraya ayakkabı olmaz” dedi.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Merdiven altı atölyelerde üretilen ayakkabıların hem vatandaşın maddi durumunu hem de sağlığını olumsuz yönde etkilediğini ifade eden Ankara Ayakkabıcılar ve Çantacılar Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Hüseyin Uzun, piyasada bulunan sahte ayakkabılara karşı vatandaşları uyardı.

Özellikle denetime tabi tutulmadan merdiven altı atölyelerde üretilen ve satılan sahte ayakkabıların insan sağlığına olumsuz etkileri bulunduğunu belirten Uzun, piyasada çok sayıda sahte ayakkabının bulunduğuna dikkati çekti.

"200 LİRAYA AYAKKABI OLMAZ!"

Merdiven altı atölyelerde üretilen ayakkabıların çok ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğini vurgulayan Uzun, vatandaşları sahte ayakkabılara karşı uyararak, "Piyasada satılan 200-300 lira civarında bulunan ayakkabıları almayın. Ayakkabı üretim maliyetleri arttı. 200-300 liraya ayakkabı olmaz.” dedi.

"PİYASADA SAHTE AYAKKABININ DA SAHTESİ VAR!"

Oda Başkanı Uzun, piyasada sahte ayakkabı bulunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Piyasada sahte ayakkabının da sahtesi var. Kayıt dışı üretim nedeniyle piyasada kalitesiz üretilen ayakkabılar bulunuyor. Kayıt dışı hem ülkenin ekonomisini hem de yerli üreticileri olumsuz etkiliyor. Maliyetler artınca, ayakkabı fiyatları yükseliyor. Bu nedenle de piyasada merdiven altı atölyelerde ayakkabı üretimi arttı. Bu soruna yetkililerin çare bulması gerekiyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam ve Sağlık Haberleri