Kebapçı Süleyman Demirörs, Ankara'da 41 yıldır damaklarda tat bırakıyor

Ankara'nın köklü lezzet duraklarından Mutlu Kebap, yıllardır aynı yerde hizmet vermeye devam ediyor. 1983'ten beri bu mekânda dönerin başında olan Süleyman Demirörs, mesleğe başladığı günden bu yana kalitesinden ödün vermeden çalışıyor.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

Kuruluşu 1979 yılına dayanan dükkânda çalışmaya devam eden Süleyman Demirörs, "O gün bugündür dönerin başındayım. 1983'te başladım, meslekte 41 yılı devirdim." dedi.

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Tunus Caddesi'ndeki Mutlu Kebap'ta dönerin yanı sıra çeşitli kebaplar, sulu yemekler ve fırın lezzetleri de sunulduğunu aktaran Süleyman Usta, işin odağının her zaman döner olduğunu söyledi.

NEDEN MUTLU KEBAP?

Mutlu Kebap, Başkent'teki pek çok lezzet durağından farklı olarak, siyasilerin de tercih ettiği bir mekân haline geldi. Süleyman Demirörs, "Milletvekilleri, bakanlar, eski milletvekilleri ve oyuncular sık sık buraya gelir; çünkü biz hizmete ve kaliteye çok önem veriyoruz. Kalitemizi sürekli koruyoruz, bu yüzden insanlar bize güveniyor." dedi. Demirörs, ayrıca etin kalitesine özellikle dikkat ettiklerini, kendi seçtikleri çiftliklerden özel olarak getirttiklerini belirtti.

MUTLU KEBAP'IN HİKÂYESİ

Süleyman Usta’nın anlattığına göre, dükkân yıllar içinde sadece bir yemek noktası değil, aynı zamanda bir buluşma noktası haline geldi. Demirörs, "Buradaki insanlar bize güveniyor. Biz de onların güvenini boşa çıkarmıyoruz." diye konuştu.

Tunus Caddesi'nden geçen herkesin uğradığı Mutlu Kebap, 45 yıllık tecrübesi ve lezzetiyle müdavimlerine hizmet vermeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam ve Sağlık Haberleri