Saç bakımında yeni bir rutin: Mistik saç terapisi

Uzman Estetisyen Seda Bostancı, saç dökülmesi, seboreik dermatit (egzama), kepek, aşırı kuru ve yağlı saç problemi olanlar, kaşıntı ve saçı geç uzayan kadınlar için önemli bilgiler paylaştı.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Son zamanlarda mistik saç terapisi popüler hale geldi. Ankara’nın ilk ve tek Mistik Saç Terapisti Seda Bostancı, güzellik sektörüne adım atma hikayesini ve mistik saç terapisi hakkında merak edilen tüm soruları anadolugazete.com.tr okuyucuları için yanıtladı.

Öncelikle bize kısaca kendinizden bahsedebilir misiniz?

1989 yılında Elazığ’da dünyaya geldim. Fırat Üniversitesi İstatistik Bölümü mezunuyum. Mezun olduktan sonra 9 yıl kurumsal hizmet sektöründe çalıştım. Ancak kurumsal sektörün yoğun ve stresli ortamından çok sıkılmıştım. Farklı alanlara yönelmeye başladım. Özellikle mistik saç terapisi ilgimi çekmiş olup, bu alada ilerlemeye karar verdim. Çalıştığım kurumdan istifa ederek, hayallerimi gerçekleştirmek için Dubai ve Bali’den saç terapisi eğitimi aldım.

Peki, neden mistik saç terapisine yöneldiniz?

Son yıllarda enerji alanlarına ilgi duymaya başladım. Öncelikle kendi iç yolculuğumu tamamlamaya yönelip, sonrasında da birbirimizi mistik saç terapisiyle şifalandırabileceğimizi umarak bu yola çıktım.

ÖZEL BİTKİ VE OTLARDAN ÇAY HAZIRLIYOR!

Son dönemde popüler olan mistik saç terapisi hakkında bilgi verir misiniz?

Mistik saç terapisinde saç tip ve problemlerine yönelik özel yağ karışımları hazırlayarak, bu yağı saç diplerine sürüp, sonrasında yine özel bitki ve otlardan hazırlanan çay ile saça uygulama devam etmektedir. Sonrasında yüz ve boyun masajı uygulanmaktadır. Bu uygulama sayesinde kişinin iğneli işlemlere ihtiyaç duymadan mimik çizgilerinin geçmesi sağlamaktadır. 4 duyu organı aynı anda aktive ettiğimiz için kişinin ruhsal olarak rahatlanmasını sağlıyor.

SAÇINDA BU SORUNLARI OLANLAR DİKKAT!

En çok merak edilen sorulardan birisi de mistik saç terapisi herkese uygulanır mı?

Mistik saç terapisi herkese uygulanabilir. Ancak bu işlemi daha çok kadınlar tercih ediyor. Özellikle saç dökülmesi, seboreik dermatit (egzama), kepek, aşırı kuru ve yağlı saç problemi olanlar, kaşıntı ve saçı geç uzayan kadınlar bu işlemi tercih edebilir. Ancak dediğim gibi bu mistik saç terapisini bu sorunları olmayanlar da tercih edebilir. Ayrıca çocuklara da bu işlemin uygulanmasında hiç problem yoktur. Örneğin geçen gün müşterim karne hediyesi olarak kızına saç terapisi işlemi hediye etti.

Mistik saç terapisinin diğer saç bakımlarından en büyük farkı nedir?

Diğer işletmelerden en büyük farkımız işletme sahibi olarak kişiye saç terapisini ben uyguluyorum. Aldığım eğitimlerle müşterime en iyi hizmeti ben sunmak istiyorum. Butik ve VIP işletmeyiz. İşlememizde kişiye özel hizmet verilmektedir. Aynı anda müşteri kabul edilmemektedir. Randevuyla çalışıyoruz.

KİŞİYE ÖZEL YAĞ KARIŞIMLARI HAZIRLANIYOR!

Mistik saç terapisinin diğer saç bakımlarından en büyük farkı kişinin saç tipi ve problemlerine yönelik özel karışımlar sağlandığı için maksimum fayda elde ediyoruz. Kullandığım yağlar çok özel ve yurtdışından getirtiyorum.

Son zamanlarda güzellik sektöründe insanlar güvenini yitirdi, sizin diğer güzellik merkezinden farkınız nelerdir?

Son dönemlerde medyaya yansıyan güzellik sektörüyle ilgili olumsuz haberler nedeniyle güzellik sektörü zan altında kaldı. Bu algıyı değiştirebilecek hizmet ve kaliteyi sunarak yeniden güzellik sektörüne bakış açısının değişmesini sağlamak istiyorum. Butik ve VP işletmemizde bu algının değişebileceğine inanıyorum.

Son olarak eklemek istediğiniz bir şey var mı?

İşletmemizde kalıcı makyaj, cilt bakımı, saç çoğaltma, mistik saç terapisi ve yüz yogası uygulanmaktadır. Kullandığımız ürünlerin hepsi üst segmenttir. Öncelikle hedefimiz müşteri memnuniyeti. Başarı kıstasımız kurduğumuz ilişkilerin süreklilik arz etmesi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam ve Sağlık Haberleri