Duş almamak boşanma sebebi sayıldı! Uzmanlar: Sadece kadınlar değil, erkekler de bakımlı olmalı çünkü bakımın cinsiyeti yoktur

13 yaşından beri güzellik sektöründe olduğunu belirten Hülya Demet, Pandora Güzellik Merkezi'ndeki güzellik sırlarını ve müşterilere sundukları hizmetleri anadolugazete.com.tr’ye anlattı. Demet, “Pandoranın kelime anlamı kapalı kutu ve mitolojide ise ilk kadın anlamına geliyor” diyerek sözlerine başladı…

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara Kızılay Bayındır 2 Sokak’ta hizmet veren Pandora Güzellik Merkezi’nin yöneticisi Hülya Demet, işe başlama süreçlerini, hijyen, güler yüz ve güzel sunumların birleşeceği bir mekan kurma düşünceleriyle açtıkları ‘Pandora’yı anlattı. Merkezin kadın ve erkek her yaş grubuna hitap ettiğini vurgulayarak, lazer epilasyon, cilt bakımı, ben alma işlemi, medikal cilt bakımı, kırışıklık tedavisi, bölgesel incelme, protez tırnak, manikür, kalıcı oje, pedikür, kalıcı makyaj gibi birçok hizmeti sunduklarını belirtti.

BAKIMIN CİNSİYETİ YOK

Erkek müşterilerin de yoğun talep gördüğü bir merkez olduklarını vurgulayan Hülya Demet, bakımın cinsiyetle sınırlı olmadığını ve erkeklerin de ciddi anlamda bakıma ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

“HEDEFİMİZ ŞUBELEŞMEK”

Kurum sahibi Hülya Demet, kızkardeşi Naime Demet ile birlikte yürüdükleri bu yolda, meslekteki gelecek hedeflerinin müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmak ve şubeleşme ile kendi markalarını çıkarmak olduğunu belirten Hülya Demet, dekorasyon konusunda kendi imzalarını taşıyan bir mekân oluşturduklarını ve güzellik trendini takip etmek yerine müşterilerin istekleri doğrultusunda hareket ettiklerinin altını çizen Demet, sosyal medyayı aktif bir şekilde kullandıklarını ve işlemlerini şeffaf bir şekilde paylaşarak müşterilere güven aşılamaya çalıştıklarını söyledi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜLER YÜZ ÖN PLANDA

Fiyat politikalarını uygun bulan Hülya, sınırsız seans ve kişiye özel hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti. Ayrıca, erkeklerin de tepeden tırnağa lazer epilasyon ve bakım hizmeti alabilecekleri bir yer olmalarının önemli olduğunu vurgulayarak, bu konuda müşterilere müjde verdi. Bazı erkeklerin kafa karışıklığına son veren Hülya Demet, “Erkekler için de tepeden tırnağa her türlü hizmeti sunmaktayız. Tüm vücut bakımı yapıyoruz. Sonuç odaklı ve sınırsız seans ile müşteri memnuniyetini sağlamak en temel amacımız.”

Kadın ve erkeklerdeki fiyat aralıklarına da değinen Demet, tüm vücut lazer epilasyon sınırsız seans için erkeklerde 5.500 TL, kadınlarda ise 4,500 TL’ye hizmet sunulduğu bilgisini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam ve Sağlık Haberleri