AK Parti'de istifa şoku: AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas istifa etti

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, beş yıl süren görev süresinin ardından ayrıldığını açıkladı.

AK Parti'de istifa şoku: AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas istifa etti
Yayınlanma:

Görev süresi boyunca partinin ilkelerini ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyonunu şehre ve ülkeye taşımak için çalıştığını belirten Makas, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın uygun görmesiyle bu görevimizi tamamladık. Bu süreçte AK Parti’nin temel değerlerini ve teşkilat anlayışını yaşatmaya, liderimizin rehberliğinde şehrimize ve ülkemize katkı sağlamaya gayret ettik. Görev süremiz boyunca yaşadığımız her anı, hem üzüntülerimiz hem de mutluluklarımızla birlikte yaşadık.”

Makas, kendisine destek veren Genel Merkez Teşkilat Başkanlarına ve diğer yetkililere teşekkür ederek, yeni il başkanına başarılar diledi. Ayrıca, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, MKYK üyesi Jülide İskenderoğlu, Milletvekili Ayhan Gider ve diğer partililere emekleri için minnettarlığını ifade etti.

Makas, gençliğinin en verimli yıllarını lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşüne adadığını ve Türkiye Yüzyılı'nın inşası için üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini vurguladı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Çanakkale'de AK Parti, CHP ve İYİ Parti'nin ardından üçüncü sırada yer almış ve sadece yüzde 18 oy almıştı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.