Bakan Kasapoğlu, amatör spor kulüpleri ile buluştu

İzmir'den AK Parti milletvekili adayı olan Kasapoğlu, Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde, amatör spor kulübü yöneticileri ve sporcuları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Bakan Kasapoğlu, amatör spor kulüpleri ile buluştu
Yayınlanma:

Bakan Kasapoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim çalışmaları kapsamında hızlı, verimli ve dostane bir ortamda güzel bir kampanya başlattıklarını belirtti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye'nin son 21 yılda gerçekleştirdiği başarıları vurgulayarak, bu başarıların içinde yerli ve milli otomobil projesinin de bulunduğunu söyledi. Kasapoğlu, bugün Togg ile İzmir sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirtti. Bakan Kasapoğlu, hükümet olarak sağlık, eğitim, sanayi ve spor gibi birçok alanda yatırımlar yaptıklarını ve bu yatırımları millete hizmet olarak gördüklerini vurguladı.

Bakanlığının sorumluluğundaki gençlik ve spor alanlarında da büyük iddia sahibi olduklarını hatırlatan Kasapoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gençlik ve spor iki önemli alan. Spor yatırımlarında Türkiye'nin geldiği nokta hepinizin malumudur. 81 ilde ilçelerine, mahallelerine, köylerine kadar bir tesis devrimi var. İzmir'deki iki devasa stadı gördünüz. Göztepe'deki stadımızı, Alsancak'taki stadımızı en güzel şekilde yaptık. Dünyanın en güzel statları arasına girecek şekilde yaptık. İzmir'deki spor devrimimiz elbette devam edecek. İzmir'in tüm halkını, gençlerini, kadınlarını, engellilerini spor erişimi noktasında en zirve noktaya taşıyana kadar çalışacağız."

Kasapoğlu, "İzmir'de 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yurda başvuran her bir öğrencimizi yurtlara yerleştirdik. Bu bir rekordur, yüzde 100 yerleştirme oranı. 2001'de bu oran yüzde 10-12'lerdeydi. Gençleri sevmenin karşılığı bu olsa gerek. Gençlerle birlikte olmanın en güçlü cevabı bu olsa gerek." dedi.

Kasapoğlu, "Ben buraya klasik bir seçim çalışması için gelmedim. Benim amacım İzmir'in bu anlamdaki ihtiyaçlarını ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak tespit etmek. Karabağlar bunun ilk adımı olsun." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.