CHP Milletvekili Adayı Erol Tosun: Çiftçiye her türlü desteği vereceğiz

CHP Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun, seçim bölgesi Kalecik'te çiftçilerle biraya geldi, çiftçilerin sorunları dinledi. Tosun, üreten çiftçiye her türlü destek vereceklerini söyledi.

CHP Milletvekili Adayı Erol Tosun: Çiftçiye  her türlü desteği vereceğiz
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2.Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun seçim bölgesi Kalecik'te çiftçilerle biraya geldi, çiftçilerin sorunları dinledi.

Kalecik ilçe ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Selim Tüysüzle birlikte çiftçilerin sorunlarını dinleyen Erol Tosun'a çiftçilikle uğraşan vatandaşlardan birisi, Karadere Barajı hakkında önemli bilgiler verdi.Vatandaş, Karadere Barajının su kaçırdığını zemininde sıkıntı olduğunu ,ekili alanlara su taşıyan borularında işlevsiz hale geldiğini ve suyun yarısının heba olduğunu belirterek, acil çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi.

whatsapp-image-2023-05-01-at-13-02-25.jpg

ARTAN GÜBRE, MAZOT FİYATLARI ÜRETİCİNİN BELİNİ BÜKÜYOR

Söz alan diğer çiftçiler ise çiftçi için en önemli ihtiyaç ham maddesinin gübre, mazot olduğunu, artan ham madde fiyatlarının üreticileri zor duruma düşürdüğünü, üretim yapamadıklarını, üretim yapmakta zorluk yaşadıklarını veresiye mazot ve gübre aldıklarını belirtti. Çiftçiler, bu duruma da çözüm istediler.

whatsapp-image-2023-05-01-at-12-19-19-2.jpg

ÇİFTÇİYE HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ

Milletvekili adayı Erol Tosun, Kalecikli çiftçi vatandaşlarla yaptığı sohbette üreten çiftçiye destek vereceklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olduğunda çiftçinin üretim yapmasına çok önem vereceğini kaydeden Tosun, çiftçiye her türlü desteğin verileceğinin müjdesini verdi.

whatsapp-image-2023-05-01-at-13-02-26.jpeg

KILIÇDAROĞLUNA SAHİP ÇIKALIM ,DESTEK OLALIM

Tosun, üreten köylüye gübre, yem, tohum, ilaç desteği mutlaka yapacaklarını, mazotta KDV ve ÖTV'yi kesinlikle kaldıracaklarını, Tarım Kredi Kooperatiflerinden alınan kredinin faizinin düşüreceklerini, birikmiş faizleri sileceklerini belirterek, "Millet İttifakı Milletvekili Adaylarına ve Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğluna sahip çıkalım ,destek olalım. Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda ,çiftçilerimiz başta olmak üzere herkesin güleceğini, ülkemizin yarınlarının güzel olacak" dedi.

whatsapp-image-2023-05-01-at-12-19-19-001.jpeg

Milletvekili Adayı Erol Tosun Kalecik ziyareti Öncesi CHP Pursaklar İlçe Başkanlığını da ziyaret etti. CHP Pursaklar İlçe Yöneticilerinden seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.Ayrıca partiye AK Partiden istifa ederek, yeni üye olan vatandaşa rozetini taktı.

Tosun, burada yaptığı konuşmada, İlçe Başkanı Mehmet Aydın'ın çalışmalarını yakından izlediğini ve takdire şayan bulduğunu belirterek, "Pursaklarda üye sayımızı artıran İlçe Başkanımız Mehmet Aydın başta olmak üzere ilçe yönetim kurulu üyelerimizi ,kadın ve gençlik kollarımızı ayrı ayrı kutluyorum" dedi.

Erol Tosun'a Kalecik ve Pursaklar ziyareti sırasında; Kırşehirliler Vakfı Kurucularından Malimüşavir Hilmi Koçak ,eski mesai arkadaşları Murat Koç ve Sevilay Kibar eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.