CHP'de erken seçim mesaisi: '' Var bir çaresi''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), tüzük kurultayını tamamladıktan sonra olası erken seçim hazırlıklarına hız verdi.

CHP'de erken seçim mesaisi: '' Var bir çaresi''
Yayınlanma:

Partililer, "Var Bir Çaresi" sloganıyla başlatılacak kampanya kapsamında sahaya inmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda, CHP'nin belediyecilikteki başarıları ve halk odaklı hizmetleri ön plana çıkarılarak, toplumun farklı kesimlerinin sorunlarına yönelik çözümler sunulacak.

"VAR BİR ÇARESİ" KAMPANYASI BAŞLIYOR

Kurultayın sloganı haline gelen "Var Bir Çaresi", CHP’nin yeni kampanyasının merkezine oturdu. Bu kampanya ile partililer, geniş bir saha çalışması yürüterek halkla buluşacak. Kentlerin sokakları afiş ve billboardlarla donatılacak, bir reklam filmi ile kampanyanın etkisi artırılacak. Kampanya boyunca belediyelerin "kent lokantası", "çiftçi desteği" ve "askıda fatura" gibi hizmetleri referans gösterilecek. Bu sayede, partinin ekonomiden dış politikaya, eğitimden emeklilere kadar pek çok alanda hazırladığı çözümler halka anlatılacak.

Erken Seçim İçin Hazırlıklar Hız Kazandı

HP Genel Başkanı Özgür Özel, Kasım 2025 veya 2026 yılı baharında olası bir erken seçime işaret ederek parti teşkilatlarını harekete geçirdi. Bu doğrultuda, partinin seçim hazırlıklarının hızlanması bekleniyor. "Halkçılık Programı" adı verilen yeni parti programı çalışmalarının da kısa sürede tamamlanarak yazım aşamasına geçilmesi planlanıyor.

BELEDİYE HİZMETLERİ ÖRNEK GÖSTERİLECEK

Kampanyada CHP’nin yönetiminde olan belediyelerin halk odaklı projeleri de ön plana çıkarılacak. Özellikle kent lokantaları ile düşük gelirli vatandaşlara uygun fiyatlı yemek imkânı sunulması, çiftçilere verilen destekler ve ihtiyaç sahibi aileler için uygulanan "askıda fatura" gibi projeler, CHP’nin halkın sorunlarına yönelik somut çözümleri olarak gösterilecek. Bu projeler, kampanyanın ana teması olan “Var Bir Çaresi” sloganı ile halkın karşısına çıkarılacak.

KAPSAMLI BİR ÇÖZÜM PLANI

CHP, bu kampanya ile ekonomik krizden etkilenen geniş halk kitlelerine hitap etmeyi ve toplumsal sorunlar için çözüm önerilerini daha geniş kesimlere ulaştırmayı amaçlıyor. Ekonomik zorluklarla mücadele eden vatandaşlardan atanamayan öğretmenlere, emeklilerden işsiz gençlere kadar birçok farklı kesimin sorunlarına çözüm önerileri sunulacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.