Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin metni! Erdoğan yemin etti mi, ne zaman yemin edecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yemin töreni merakla bekleniyor. Erdoğan, TBMM’de yemin edecek ve görevine başlayacak. Erdoğan’ın yemin törenine dünyadan da yoğun ilgi var. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin metni! Erdoğan yemin etti mi, ne zaman yemin edecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin metni! Erdoğan yemin etti mi, ne zaman yemin edecek?
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün TBMM’de yemin ederek görevine başlayacak. Erdoğan’ın yemin törenine hem ülkemizden hem de dünyadan ilgi sürüyor. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’in ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşiyan’ın da törene katılması bekleniyor. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin metni! Erdoğan yemin etti mi, ne zaman yemin edecek?

rte.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YEMİN METNİ! ERDOĞAN YEMİN ETTİ Mİ, NE ZAMAN YEMİN EDECEK?

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimini 27 milyon 834 bin 589 oy alarak kazanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan görevine başlamadan TBMM’de yemin törenine katılacak. Erdoğan, saat 15:00’te TBMM’de yemin ederek görevine başlayacak. Erdoğan, mazbatasını TBMM Geçici Başkanı Devlet Bahçeli’den alacak. Törenden sonra saat 16:00’da Anıtkabir’i ziyaret edecek olan Erdoğan, sonrasında 17:00’de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki "Göreve Başlama Töreni'ne katılacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum