Erol Tosun ve Murat Emir Ankara'daki Kırşehirli dernekleri ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Adayı Erol Tosun ve Ankara Milletvekili Adayı Murat Emir, tüm günlerini Kırşehirliler'e ayırdılar ve adeta Kırşehirliler çıkarması yaptı.

Erol Tosun ve Murat Emir Ankara'daki Kırşehirli dernekleri ziyaret etti
Yayınlanma:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara 2. Bölge Milletvekili Adayı Erol Tosun ve CHP Ankara 2. Bölge Milletvekili adayı Av. Dr. Murat Emir ile birlikte Keçiören'de Kırşehirli dernekleri ziyaret etti. Tosun ve Emir, vatandaşların sorunlarını dinleyerek Millet İttifak'ı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar olduğunda hayata geçireceği projeleri anlattı.

CHP Ankara Milletvekili Adayları Erol Tosun ve Av. Dr. Murat Emir, ilk olarak Kırşehir İli Tosunburnu Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Tosunburnu Derneği Başkanı Abdullah Avşar ile bir araya geldiler.

tosunburnu-koyu-dernegi.jpeg

Memleketi Kırşehir olan Tosun aynı zamanda Kırşehir damadı olduğu için neresi olursa olsun mutlaka Kırşehirli vatandaşlar ile bir araya gelmeyi ihmal etmiyor. Yoğun bir kalabalık ile karşılanan milletvekili adayları, vatandaşlara yapacaklarını anlattı. Tosun, "Türkiye gıda ve hayvancılıkta en büyük ihracatçı olacaktır. Çiftçilerimize zarar ettirmeden gıda fiyatlarını düşüreceğiz. Hızla her şeyi kontrol altına alacağız. Güvenli bir şekilde özel ekonomi bölgeleri kuracağız" dedi.

sancaktepe-mah.jpeg

Erol Tosun Kırşehirlilerin kendisine gösterdikleri ilgiden gururlandı

Erol Tosun, Murat Emir ile birlikte Sancaktepe Muhtarlığı’na ziyarette bulundu. Sancaktepe Mahalle Muhtarı İsmail Uslu ile bir araya gelen iki isim, seçimle ilgili önemli konulara değindiler. Tosun, “Bana Kırşehirli vatandaşlarımın ilgisi ayrı bir gurur veriyor. Bu kadar yoğun kalabalıklarla beni sahiplenmeleri yalnız bırakmamaları, desteklemeleri çok gurur verici bir değer” diye konuştu.

pekmezci-koyu.jpeg

Murat Emir: "Erol Başkan bize emanet"

Ankara'da Kırşehirlileri ziyarete devam eden CHP Milletvekili Adayı Erol Tosun ve CHP Milletvekili Adayı Murat Emir'in üçüncü durakları ise Akpınar Pekmezciler Köyü Derneği oldu. Dernek Başkanı Hacı Atıcı ile görüşen Tosun, burada da kısa bir açıklama yaptı.

Ankara’da Kırşehirli vatandaşların büyük sevgisini kazanan ve büyük bir kalabalık ile karşılanan Tosun, şu sözleri dile getirdi: "Memleketimizin büyük ozanı Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş'ı saygı ile anıyorum. Biz özgürlük ve demokrasi için bir yola çıktık. Halkın dolduramadığı pazar poşetini, çocuğunun beslenme çantasına bir yumurta bile koyamayan anneyi, ekip biçemeyen köylüyü ve hak ettiğini alamayan emekliyi asla unutmadık. Bu yola sizin için çıktık. Ülkede korku iklimi hakim, özgürlük gelsin artık diye çıktık bu yola elinizi vicdanınıza koyun. Yetimin hakkını alacağız." Emir de yaptığı kısa konuşmada Erol Tosun için, “Erol Başkan bize emanet, merak etmeyin" ifadelerini kullandı.

agirkanlilar-dernegi.jpeg

Tosun: "İliklerine kadar kul hakkı yiyorlar"

Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören'de ziyaretlerine devam eden Tosun, Çağırkanlılar Derneği'nde Dernek Başkanı Şakir Solak ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Milletvekili adayı Tosun, "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'na bu süreçte destek verilmesi çok önemli ve değerlidir. Devlette liyakat bitti. Süt, et, peynir fiyatları aldı başını gitti. İliklerine kadar kul hakkı yiyorlar. Sizlerden Millet İttifakı’na destek bekliyoruz. Her şey çok güzel olacak" şeklinde konuştu.

kirder.jpeg
Kırşehirliler Derneği (KIR-DER) Başkanı Orhan Aydın ile birlikte...

"Otobüse taş atanlar değil, kalplerde sevgi çiçekleri açtıranlar kazanacak"

Kırşehirliler Derneği (KIR-DER)’de vatandaşlar ile buluşan Erol Tosun ve Murat Emir, dernek başkanı ve vatandaşlarla kucaklaştı. Burada yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Tosun, “Kendime bir söz vermiştim. Günde bin tane el sıkmadan eve gitmeyeceğim diye bunu başardım. Birinci sıra aday gibi çalışacağım dedim bunu da başardım. Aslında her şey daha yaşanılası bir Türkiye içindi. Biz inancımızı cami avlusunda bırakmadık. Din suiistimal aracı olarak kullanılıyor artık. Millet İttifakı’na sahip çıkın. Otobüse taş atanlar değil, kalplerde sevgi çiçekleri açtıranlar kazanacaktır" dedi.

Tosun konuşmasında “Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu kazandığında” Kırşehir'e yeni yatırımlar kazandıracaklarını ve istihdam yaratacaklarını da sözlerine ekledi.

KIR-DER Genel Başkanı Orhan Aydın ise adaylara başarılar dileyerek Erol Tosun'a sahip çıkacaklarını belirtti.

Ziyarete; Kırşehirliler Derneği (KIR-DER) Başkanı Orhan Aydın, Kaman Dernek Başkanı Derviş Yıldız, Boztepeliler Derneği Kurucu Başkanı Hilmi Koçak, Mucurlar Derneği Eski Başkanı ve Kırşehirliler Vakfı Eski Başkanı Bekir Onan, Emekli Bürokrat Ziya İldemli de katıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.