Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BM övgüsü: "Tereddütsüz, kararlı mesajlar verdi"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmayı övdü ve gurur duyduğunu belirtti.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a BM övgüsü: "Tereddütsüz, kararlı mesajlar verdi"
Yayınlanma:

Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Yeni Bir Sabah" programına konuk olan Davutoğlu, Erdoğan’ın BM'deki konuşmasını dikkatle dinlediğini ve Türkiye Cumhurbaşkanı'nın bu şekilde kararlı mesajlar vermesi gerektiğini vurgulayarak, "Tereddütsüz, kararlı mesajlar verdi. Gazze halkı kahramanca direniyor. Bu konuşma, Türkiye Cumhurbaşkanı’na yakışır şekildeydi" ifadelerini kullandı.

Programda ayrıca DEVA Partisi ile birleşme konusuna da değinen Davutoğlu, her türlü fedakarlığa hazır olduklarını ancak DEVA Partisi'nin birleşmeye yanaşmadığını ifade etti. Davutoğlu, "Biz birleşelim diye teklif götürdük. Gelecek Partisi olarak kalırsa Ali Babacan genel başkan olsun, DEVA Partisi kalırsa ben genel başkan olayım dedim" şeklinde konuştu.

Davutoğlu, Saadet Partisi ile yürütülen iş birliğinden de memnun olduğunu belirterek, grup meselelerinde ilkelere bağlı kaldıklarını ve bu konuyu bir yıl sonunda yeniden değerlendireceklerini dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.