Haydar Erseven Keçiören CHP İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı

Keçiören CHP İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Haydar Erseven “Davamız koltuk davası değil, cebimizde projelerimiz ve yüreğimizdeki cumhuriyet sevdamızla geliyoruz. Çıktığımız bu yolda desteğini verenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Haydar Erseven Keçiören CHP İlçe Başkanlığı adaylığını açıkladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

Keçiören CHP İlçe Başkanlığı adaylığını açıklayan Haydar Erseven “Davamız koltuk davası değil, cebimizde projelerimiz ve yüreğimizdeki cumhuriyet sevdamızla geliyoruz. Çıktığımız bu yolda desteğini verenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Kuruluşundan bu yana 36 olağan ve 18 olağanüstü kurultay gerçekleştiren CHP'de, 2020 Nisan ayı ortalarında yapılması planlanan 37. Olağan Kurultay takvimi süreci işlerken, parti yönetimi için belirleyici ilk işaretlerin verildiği ve ilçe başkanlarını belirleyecek Mahalle Delegeliği seçimlerini kasım ayı içerisinde tamamlayan partide, ilçe kongreleri başladı.

haydar-erseven-11.jpg

HAYDAR ERSEVEN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Büyük heyecan ve çekişmenin yaşanacağı ilçelerden birisi olan Keçiören CHP İlçe başkanlığı için ismi sürekli zikredilen isimlerdin birisi olan iş insanı olan Haydar Erseven geçtiğimiz gün Keçiören CHP Parti binası önünde yoğun delegelerin katılımı ile adaylığını açıkladı. Erseven’in adaylığını açıklaması partilileri ziyadesiyle mutlu etti.

KEÇİÖREN İÇİN HAYALLERİM VAR

CHP Keçiören ilçe binası önünde partililere seslenen Haydar Erseven, “Sevgili ailem, bugün başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Sarıkamış Şehitlerimizi ve bu ülke için kanlarını dökmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diyerek başladıktan sonra konuşmasını şöyle sürdürdü Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 mayıs 1919'da Samsun'a çıktığında söylediği “Benim bu ülke için hayallerim var” söylemi gibi; bizimde Keçiören için hayallerimiz ve projelerimiz var. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasete bakış açısıyla hak, hukuk ve adalet anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan tek yumruk olarak Keçiörenimize ve partimize hizmet etmeye talibiz” dedi.

BÜYÜKLERİMİZİN YOL GÖSTERİCİLİĞİNDEN HİÇ ŞÜPHEM YOKTUR

“Geçmişi olmayanın geleceği olmaz şiarıyla çıkmış olduğumuz bu yolda partimize emek vermiş tüm büyüklerimin bizlere bir ağabeylik bir ablalık yapacaklarından ve yol göstereceklerinden hiçbir şüphem yoktur” diyen Erseven “Partimizin onurlu ve köklü geçmişinden aldığımız güç ile ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü koşullarda bizlere daha fazla görev ve sorumluluk düşmektedir. Birleştirici güç olarak çıktığımız bu yolda, parti içindeki müspet yeniliği gerçekleştirebilmek için, kadınlarımızın ve gençlerimizin siyasette daha etkin rol alabilmeleri için bu bayrağı yılmadan inatla ve gurultu bir şekilde taşımaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

DAVAMIZ KOLTUK DAVASI DEĞİLDİR

“Sevgili ailem Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin yeniden umudu olmuş ve olacaktır” ifadelerini kullanan Erseven, “Yalan, dolan siyasetçiliği ile halkımızın 17 yıldır üstüne karabasan gibi çöken bu iktidarın ellerini halkımızın geleceği üzerinden çekmesi gerekmektedir. Bu sorumluluk bizde hepimizde. Bu sorumluluğu M. Kemal Atatürk bizlere emanet etmiştir. Gençliğe hitabesinde bildirmiştir. Bize düşen bu sorumluluk, damarlarımızdaki asil kandan, atalarımızın verdiği onurlu mücadeleden ve Kuva-i Milliye ruhundan almaktadır. Davamız koltuk davası değil, cebimizde projelerimiz ve yüreğimizdeki cumhuriyet sevdamızla geliyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda, bize desteklerini esirgemeyen, burada olan veya olamayan tüm parti büyüklerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

NEDEN AYAD OLDUM?

İş insanı Haydar Erseven neden aday olduğunu kendisini desteklemeye gelen partililerle paylaşırken şunları söyledi;

* Parti içindeki tüm kırgınlıkları gidermek için adayız.

* İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için adayız.

* Kadınlarımızı ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayız.

* Partimizi önce Keçiören’de sonra Türkiye’de iktidar yapmak için adayız.

* Değerli yol arkadaşlarım canım ailem.

* Bu iktidar geldiği gibi gidecek çünkü ben sizlere inanıyor ve güveniyorum.

* Sizlerin de bana inanıp güvenmenizi istiyorum. Çünkü karşınızda Keçiören’i birleştirmeye katılımcı demokratik yaşanabilir bir Türkiye için çalışmaya yemin etmiş bir arkadaşınız bir yoldaşınız bir kardeşiniz var.

* Yarınların iktidarını beraber kuracağız. En önemlisi 2023 yılında Keçiören’in iktidarını hep beraber yaşayacağız. 5 Ocak’ta gerçekleşecek kongremizin önce partimize sonrada Keçiören’imize hayırlı olmasını diliyorum. Diyerek sözlerini tamamladı.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.