Kabinede kaç bakan değişecek? 4 milletvekilinin ismi Gençlik ve Spor Bakanlığı için geçiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinyalini vermesinin ardından kabinede kaç bakanın değişeceği merak konusu oldu. Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır, 4 veya 5 bakanın değişebileceğini açıkladı. Çakır, Gençlik ve Spor Bakanlığı için 4 milletvekilinin isminin geçtiğini belirtti.

Kabinede kaç bakan değişecek? 4 milletvekilinin ismi Gençlik ve Spor Bakanlığı için geçiyor
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde gazetecilere yaptığı açıklamada kabinede değişikliğe gidebileceğini belirtmişti. Erdoğan'ın açıklamasının ardından kabinede kaç bakanın ve hangi isimlerin değişeceği merak konusu oldu.

DEĞİŞİM KASIM AYINDA OLABİLİR

HaberTürk canlı yayınında açıklamalarda bulunan Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır, Ankara'nın bir numaralı gündem maddesinin kabine değişikliği olduğunu açıkladı. Çakır, Kasım ayı içerisinde kabine değişikliğinin olabileceğini söyledi.

4 VEYA 5 BAKAN DEĞİŞEBİLİR

Birkaç gün içerisinde değişiklik olacağını düşünmediğini ifade eden Çakır, kabinede 4 veya 5 bakanın değişme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtti. Çakır, "Kasım ayına doğru ya da Kasım ayı içerisinde 4 veya 5 bakan değişebilir" dedi.

Fevzi Çakır, Gençlik ve Spor Bakanlığı için İzmir'den 4 AK Parti milletvekilinin isminin geçtiğini belirtti. Çakır, Alpay Özalan'ın bakanlık için güçlü isimlerden biri olduğunu söyledi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.