Koray Aydın'dan Bahçeli'ye yanıt: Gazi Meclis'e hakarettir

Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın, Devlet Bahçeli'nin "Öcalan" çağrısına yanıt verdi. Aydın, "Terörist başının İmralı dışında alacağı tek bir nefes bile olmamalıdır. Hele ki bir siyasi partinin kürsüsüne gelmesi Gazi Meclis'e hakarettir" ifadelerini kullandı.

Koray Aydın'dan Bahçeli'ye yanıt: Gazi Meclis'e hakarettir
Yayınlanma:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Meclis'teki konuşmasında sarf ettiği "Öcalan Meclis'e gelsin konuşsun, örgütün lağvedildiğini söylesin" sözlerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

Alparslan Türkeş'in kızı Ayyüce Türkeş'in ardından Bağımsız Ankara Milletvekili Koray Aydın'dan da yanıt geldi. Aydın, "Terörist başının İmralı dışında alacağı tek bir nefes bile olmamalıdır. Hele ki bir siyasi partinin kürsüsüne gelmesi Gazi Meclis'e hakarettir" ifadelerini kullandı.

Koray Aydın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Terörist başından iyilik beklemek; akrepten bal yapmasını beklemektir! İşlediği cinayetlerin ve ihanetlerin cezasını çeken terörist başının İmralı dışında alacağı tek bir nefes bile olmamalıdır. Hele ki bir siyasi partinin kürsüsüne gelmesi Gazi Meclis'e hakarettir. Bebek katilinin Türkiye'ye vereceği bir umut yoktur.

Siyasi gündemde bunların konuşulması dahi Türk milleti için ve özellikle şehit aileleri için can yakıcıdır. Sözde çözüm sürecinde yaşanan acılar ortadadır. Yapılması gereken geçmiş acı tecrübelerden ders çıkarmak ve terörle kararlılıkla mücadele etmektir."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.