MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Mevlid Kandili mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mevlid Kandili vesilesiyle sosyal medya hesabından anlamlı bir mesaj yayımladı. Bahçeli, Peygamber Efendimizin doğumunun 1453. yıl dönümünde, insanlığın o kutlu doğumla birlikte doğrulup güzel ahlak, merhamet ve sevgi çağrısının dünyayı etkisi altına aldığını vurguladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den Mevlid Kandili mesajı
Yayınlanma:

Son zamanlarda artan ve toplumda derin yaralar açan olaylara atıfta bulunan Bahçeli, bu durumun manevi bir arınmaya ve safların sıkı tutulmasına olan ihtiyacı işaret ettiğini belirtti. Bireysel ve toplumsal şiddetin artışına karşı herkesin sorumluluk duygusuyla hareket etmesi gerektiğine değimdi.

Bahçeli, Allah korkusuyla hareket eden, birbirine saygı duyan, milli ve manevi değerler etrafında toplanan bir toplum inşa etmenin gerekliliğini vurguladı. Peygamberimizin ahlakıyla donanmış, empati yeteneği yüksek bireyler yetiştirmenin önemine dikkat çekti.

Bahçeli paylaşımını "Her manada derlenip toparlanmak için bu mümtaz gecenin bir fırsat, bir nimet, bir dönüm noktası olmasını diliyor, Kandilimiz mübarek olsun diyorum. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah." ifadeleriyle tamamladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.