Mustafa Destici, idam çağrısını tekrarladı: Teröristler ve sapık caniler için

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kastamonu'da Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın düzenlediği Gençlik Kampı'nda yaptığı konuşmada, idam cezasının yeniden getirilmesi gerektiğini vurguladı.

Mustafa Destici, idam çağrısını tekrarladı: Teröristler ve sapık caniler için
Yayınlanma:

Destici, "Bir kurşunu sıkan, bombayı patlatan teröristler ve küçük yaşta çocukları öldüren, tecavüz eden sapık caniler için idam cezasının mutlaka geri gelmesi lazım." dedi.

Konuşmasında, İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği saldırılara da dikkat çeken Destici, "Milyarlarca Müslüman’ın olduğu bir coğrafyada, 10 milyon nüfuslu bir ülke her gün yüzlerce masum insanı öldürüyor. 50 binin üzerinde insan hayatını kaybetti, bunların 30 bininden fazlası çocuk ve kadın." ifadelerini kullandı. Ayrıca, uluslararası kuruluşların bu duruma karşı etkili bir yaptırımda bulunmadığını dile getirerek, Türkiye'nin açtığı soykırım davasına da değindi.

Destici, toplumu birbirine düşürme çabalarına karşı birlik olmanın önemini vurguladı. "Bizi bölemezlerse, Türk, Kürt, Arap, Şii, Sünni, Alevi diye ayıramazlarsa, bizi ayıramayacaklarını biliyorlar." diyerek, Türk milletinin birlik ve beraberliğine vurgu yaptı.

Yenidoğan Çetesi'ne ilişkin tepkilerini de dile getiren Destici, çetenin gerçekleştirdiği suçları kınadı. "El kadar bebekleri sırf para kazanmak için öldürüyorlar." diyen Destici, bu tür suçların cezasız kalmaması gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin ceza sisteminin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade eden Destici, "Tahliyesiz müebbet cezası ve idam cezası mutlaka Türk Adalet Sistemi'nde yer almalıdır." sözlerini kullandı. Destici, güçlü bir devlet ve millet olarak bu adımların atılacağını umduğunu belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.