Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel, Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde tartıştı: "Kardeş, benden farklı bir şey mi söyleyeceksin?"

İsrail askerlerince işgal altındaki Batı Şeria’da başından vurularak hayatını kaybeden Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesi, Didim’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gergin anlar yaşandı.

Numan Kurtulmuş ile Özgür Özel, Ayşenur Ezgi Eygi’nin cenazesinde tartıştı: "Kardeş, benden farklı bir şey mi söyleyeceksin?"
Yayınlanma:

Özgür Özel, cenaze esnasında konuşma yapmak istedi ancak bu isteği üzerine Numan Kurtulmuş’la tartışma çıktı. Özel, "Ağzımızdan çıkan iki çift lafın çok yerde kıymeti olur. 'Tarafsızım' deyip böyle yapmak olmadı" diyerek tepkisini dile getirdi. Numan Kurtulmuş ise, "Kardeş, benden farklı bir şey mi söyleyeceksin?" şeklinde yanıt vererek Özel’e tepki gösterdi.

Tartışma anbean kameralar tarafından kaydedildi ve çevredeki kişilerin araya girmesiyle gerginlik yatıştırıldı. Yaşanan bu kısa gerilim, cenazeye katılanlar arasında dikkat çekti. Ayşenur Ezgi Eygi’nin vefatı ise büyük bir üzüntüyle karşılanırken, törende yaşanan tartışma sosyal medyada da geniş yankı buldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.