Sandıklar kuruldu! AK Parti ilçe kongrelerine başladı

AK Parti, gelecek yıl nisan ayında gerçekleştireceği 8. Büyük Olağan Kongre'ye hazırlık süreci çerçevesinde ilçe kongrelerine başladı. Bu kapsamda, eylül ayı içinde mahalle delege seçimlerini tamamlayan parti, bugün itibarıyla ilçe kongrelerinin ilk aşamasını başlattı.

Sandıklar kuruldu! AK Parti ilçe kongrelerine başladı
Yayınlanma:

AK Parti'de kongre takvimi doğrultusunda, Türkiye genelinde birçok ilde, özellikle İzmir, Antalya ve Mersin gibi büyükşehirlerde ilçe kongreleri yapılacak. Bu kongreler ile ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il kongre delegeleri belirlenecek.

akpartisandk.jpg

"90 GÜN İÇERİSİNDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR"

AK Parti, bu süreci 90 gün içerisinde tamamlamayı hedefliyor ve ilçe kongreleri tamamlanan yerlerde il kongrelerine 28 Aralık'ta başlamayı planlıyor. Böylece, mart ayı sonuna kadar "milletle kucaklaşma ve beraber inşa edilecek süreç" olarak tanımlanan 8. Büyük Olağan Kongre hazırlıkları tamamlanmış olacak.

aa-20241012-35894234-35894233-ak-partinin-ilce-kongreleri-basladi.jpg

"MEKTUPLAR TOPLANIYOR"

Ayrıca, AK Parti Teşkilat Başkanlığı, ilçe kongreleri öncesinde ilçe meydanlarında kurduğu stantlarda vatandaşlardan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere mektuplar topluyor. Vatandaşlar, mektup aracılığıyla taleplerini, sorunlarını, şikayetlerini, teşekkürlerini ve temennilerini dile getirme fırsatı buluyor. Ayrıca, kongreler öncesi yapılan toplantılarda delegelere ilçe yönetimlerinde görmek istedikleri isimler için form doldurtuluyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.