Yüksel Arslan: Saflar her gün biraz daha belirginleşiyor

Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, DEM Partili Meral Danış Beştaş'ın İstanbul Baro Başkanı seçilen İbrahim Kaboğlu ile fotoğraf paylaşması üzerine "Saflar her gün biraz daha belirginleşiyor" ifadelerini kullandı.

Yüksel Arslan: Saflar her gün biraz daha belirginleşiyor
Yayınlanma:

İstanbul Barosu seçimleri tamamlandı. İbrahim Özden Kaboğlu İstanbul Barosu Başkanı oldu. Kaboğlu'nun seçildikten sonra yapmış olduğu Anayasa çıkışı tartışma konusu oldu. Kaboğlu, Anayasa'nın ilk 4 maddesiyle ilgili "Değişmez maddelere olumlu anlamda dokunulabilir" ifadelerini kullandı.

MANSUR YAVAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kaboğlu’nun Anayasa ile ilgili sözlerine tepki gösterdi. Yavaş, "Anayasa madde 4. çok net hocam. AYM iki defa bu konuda karar verdi ve 4. madde ilk 3 maddeyi koruduğu için kendisi de değiştirilemez dedi. Size göre olumlu olması durumu değiştirmiyor" dedi.

DEM PARTİLİ BEŞTAŞ'TAN PAYLAŞIM

DEM Partili Meral Danış Beştaş, "Öğrencisi olmaktan onur duyduğum İbrahim Özden Kaboğlu, İstanbul Barosu’nun yeni başkanı seçildi. Tebrik ediyorum hocam. Adalet mücadelesinde başarı ve kolaylıklar diliyorum…" ifadelerini kullanarak Kaboğlu ile fotoğrafını paylaştı.

"SAFLAR HER GÜN BİRAZ DAHA BELİRGİNLEŞİYOR"

Beştaş'ın paylaşımına yanıt veren Bağımsız Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, "Saflar her gün biraz daha belirginleşiyor…Kimler kutladı kimler sevindi..." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.