2024 Dünya Superbike Şampiyonası lideri Toprak Razgatlıoğlu'ndan korkunç kaza sonrası ilk açıklama

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa ayağında gerçekleştirilen ikinci serbest antrenman seansında milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun yaşadığı kaza, büyük bir endişeye yol açtı.

2024 Dünya Superbike Şampiyonası lideri Toprak Razgatlıoğlu'ndan korkunç kaza sonrası ilk açıklama
Yayınlanma:

2024 Dünya Superbike Şampiyonası'nın Fransa ayağında gerçekleştirilen ikinci serbest antrenman seansında milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun yaşadığı kaza, büyük bir endişeye yol açtı. Toprak, Magny-Cours Pisti'nde motosikletinden düşerek sağ taraftaki lastik bariyerlerine çarptı. Toprak'ın deri kıyafetindeki hava yastığı önceden açılmıştı ve bu, başka bir sürücüyle temas etmesini önledi. Ancak darbenin büyüklüğü nedeniyle Toprak sersemledi ve bir süre hareketsiz bekledi. Hemen ardından tıbbi merkeze, daha sonra ise hastaneye nakledildi.

Toprak, hastaneden fotoğrafını çekerek sosyal medyada yaptığı kısa paylaşımda, "Mesajlarınız için teşekkür ederim. Şu an hastanede kontrol altında tutuyorlar ve iyiyim. Tekrardan herkese teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Razgatlıoğlu, üst üste 13 yarış kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı ve şampiyonada 365 puan ile pilotlar klasmanında lider durumda bulunuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.