663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde pehlivan Murat Gonca sıcaktan bayıldı

663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde sıcak havaya dayanamayan bir pehlivan, güreşirken bayıldı. Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda güreşlerin son gününde çeşitli boylarda müsabakalar devam ederken, hava sıcaklığının 36 dereceye ulaşması pehlivanları zorladı.

663. Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde pehlivan Murat Gonca sıcaktan bayıldı
Yayınlanma:

Küçük orta büyük boy kategorisinde karşılaşan Sinan Yıldız ve Murat Gonca'nın mücadelesi, zorlu koşullara rağmen büyük bir çekişmeye sahne oldu. Ancak müsabakada rakibine yenilen Murat Gonca, bu sırada baygınlık geçirdi. Hakem Murat Orman, durumu fark ederek sağlık ekiplerini çayıra davet etti.

Baygınlık geçiren pehlivana sağlık ekipleri anında müdahale etti. Er meydanından sedyeyle çıkarılan Murat Gonca, ambulansla Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Pehlivanın sağlık durumunun iyi olduğu ve hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, zorlu hava koşullarına rağmen tüm heyecanıyla devam ediyor. Bu olay, güreşçilerin gösterdiği özveri ve dayanıklılığın bir göstergesi olarak hafızalarda yer aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.