A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü V. Montella, İtalya maçı öncesi konuştu: "Bazı futbolcuları daha fazla görmek gerek"

Yarın deplasmanda İtalya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Vincenzo Montella, "Önemli bir rakibe, turnuvanın son şampiyonuna karşı oynayacağız. Çok önemli bir test olacak." dedi.

A Milli Futbol Takım Teknik Direktörü V. Montella, İtalya maçı öncesi konuştu: "Bazı futbolcuları daha fazla görmek gerek"
Yayınlanma:

İtalyan teknik adam, maçın İtalya'da olmasının kendisi için özel olduğunu belirtirken, maçın tempolu geçeceğini ve taktiksel bir mücadele olacağını dile getirdi. Montella, "Forvetsiz oynuyoruz" tabirinin hoşuna gitmediğini ifade ederek, takımın dengesine vurgu yaptı. Montella, "Son maçta 4 ofansif oyuncuyla oynadık, çoğu takım böyle oynamıyor. İlla iki metre boyunda pivot olsun diyorsanız bu bana göre değil, çünkü takım dengesi çok önemli. Tüm futbolcularımız ofansif, bekimiz de ofansif." ifadelerini kullandı. Montella ayrıca "Hala görmem gereken bazı futbolcular var. Son listeyle alaka ana fikrim net ama bazen bazı futbolcuları daha fazla görmek gerek"

Karşılaşma öncesi milli takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu da İtalya'ya karşı oynamaktan mutlu olduğunu belirterek, "İnşallah İtalya'ya karşı ilk galibiyet olur." diye konuştu. Çalhanoğlu, takımın Almanya'da odaklanmış bir şekilde çalıştığını ve turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini vurguladı.

Vincenzo Montella, 4 gün sonra açıklanacak olan son kadro listesiyle ilgili olarak henüz net bir karara varmadıklarını ancak bazı futbolcuları daha fazla görmek istediklerini belirtti. İtalyan teknik adam, hazırlık maçlarının önemine değinerek, bu maçların takımın performansını yükseltmek için önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.