A Milli Futbol Takımı, İzlanda’yı Kerem Aktürkoğlu’nun Hat-trick’i ile geçti: Milliler şov yaptı

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta mücadele eden A Milli Futbol Takımı, Gürsel Aksel Stadı’nda İzlanda ile karşı karşıya geldi. İlk dakikadan itibaren baskılı bir oyun sergileyen Milliler, sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 4’e yükseltti.

A Milli Futbol Takımı, İzlanda’yı Kerem Aktürkoğlu’nun Hat-trick’i ile geçti: Milliler şov yaptı
Yayınlanma:

Karşılaşmaya hızlı başlayan Türkiye, henüz 2. dakikada Umut Nayir'in asistinde Kerem Aktürkoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Bu erken golle moral bulan Milliler, kontrolü elinde tutsa da, İzlanda 37. dakikada Palsson’un duran toptan bulduğu golle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

İKİNCİ YARIDA YİNE KEREM AKTÜRKOĞLU SAHNEDE

İkinci yarıya da etkili başlayan A Milli Takım, 52. dakikada Eren Elmalı’nın asistinde bir kez daha Kerem Aktürkoğlu’nun ayağından bulduğu golle 2-1 öne geçti. Rakip savunmayı zorlayan Milliler, oyunun kontrolünü elinde tutarak baskısını sürdürdü.

Maçın son dakikalarına doğru İzlanda'ya karşı baskılarını sürdüren Türkiye, 88. dakikada Arda Güler’in asistinde bir kez daha Kerem Aktürkoğlu’nun golüyle farkı 3-1’e çıkardı. Bu golle hat-trick yapan Kerem, takımına galibiyeti getiren isim oldu.

Bu galibiyetle A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi'nde iki maç sonunda puanını 4’e yükseltti ve averajla zirvede yer aldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.