Acun Ilıcalı yeni takım alıyor: Türk futbolunda yaşanan olaylar...

Hull City'nin başkan vekili Tan Kesler, Türk iş insanı Acun Ilıcalı'nın yeni kulüp yatırımlarıyla ilgili heyecan verici gelişmeler olabileceğini açıkladı. Kesler, Antalya'da yapılan kamp çalışmaları sırasında konuştu.

Acun Ilıcalı yeni takım alıyor: Türk futbolunda yaşanan olaylar...
Yayınlanma:

Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, kulübün hedefinin Premier Lig'e yükselmek olduğunu ve bu doğrultuda play-off yarışına hazırlandıklarını belirtti. Antalya'daki kampların takıma olumlu etkileri olduğunu vurgulayan Kesler, yaklaşık 100 taraftarı buraya getirdiklerini ve sponsorlara teşekkür etti.

YENİ TAKIM HABERİ YOLDA

Başkan vekili Kesler, İngiltere basınından ve taraftardan olumlu eleştiriler aldıklarını ifade etti. Ayrıca, yeni kulüp yatırımlarıyla ilgili projelerinin devam ettiğini dile getirdi. Kesler, İrlanda'dan sonra şimdi de Slovenya ve Yunanistan'da takım arayışlarının devam ettiğini söyledi.

Taraftarın desteğinin takım için önemine değinen Kesler, kulübün misyonunun başarı olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirtti. Kesler, Türk futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür'ün takıma katkılarını övdü. Ozan'ın Premier Lig'in önemli oyuncularından biri olabileceğini ifade eden Kesler, Abdülkadir'in de adaptasyon sürecinin çok iyi olduğunu söyledi.

''FANATİZMİN AZALTILMASI GEREK''

Son olarak, Türk futbolunda yaşanan olayların İngiltere'de şok ve endişeyle karşılandığını belirten Kesler, bu tür olayların ülke futbolunun imajı için kötü olduğunu dile getirdi. İngiltere'nin yaptığı gibi fanatizmin azaltılması ve futbolun daha elit bir hale getirilmesi gerektiğini vurguladı.

''Talihsiz konular ama bunların içinde hepimizin bir sorumluluğu, yükümlülüğü var. Biz ülkemizi orada temsil ediyoruz. İngiltere'de konuyu açıklamaya çalışıyoruz. Ama aynı zamanda da bu tarz işler, görüntüler yaşanmasa herkes için futbol anlamında daha kıymetli olur diye düşünüyorum. İngilizler, taraftarı fanatizmden daha çok destekçi olmaya kanalize etmişler. Bunun yanında ciddi güvenlik önlemi alıyorlar. Biz de kendi ürünümüzü daha elit hale getirebilirsek, daha aslında talepkâr bir duruma dönüştürebilirsek, o fanatizmi de eritebileceğiz ve o gördüğümüz görüntüler de olmayacak. İngiltere'de kural ne yapıyorsanız yapın, top oyunun içinde kalıyor. Biz de kalamıyor. Dolayısıyla kalmadığı için o pozisyonlar yorumlanmak zorunda kalınıyor."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.