Anadolu Efes, Play-off yarı finaline galibiyetle başladı: Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı ikinci yarıda geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-off yarı final ilk maçında, Anadolu Efes ile Pınar Karşıyaka Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Maçı 103-80 kazanan Anadolu Efes seride durumu 1-0 yaptı.

Anadolu Efes, Play-off yarı finaline galibiyetle başladı: Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka'yı ikinci yarıda geçti
Yayınlanma:

Normal sezonu lider olarak tamamlayan ve ligin favorilerinden biri olarak gösterilen Anadolu Efes, maça güçlü bir başlangıç yaptı ve ilk çeyreği 33-24 önde tamamladı.

İkinci çeyrekte Pınar Karşıyaka hücumda etkili bir performans sergiledi ve farkı kapatarak, sadece 1 sayı geride 56-55 soyunma odasına girdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Anadolu Efes, rakibine üçüncü çeyrekte sadece 10 sayı şansı tanıyarak üstünlüğünü pekiştirdi ve son çeyreğe 86-65 önde girdi.

Rölantide geçen son çeyreğin ardından Anadolu Efes, maçı 103-80 kazanarak seride durumu 1-0 yaptı. Anadolu Efes'te S. Larkin ve Doğuş Özdemiroğlu 25 sayı ile galibiyetin mimarı oldu. Karşıyaka'da Kenan Sipahi 19 sayı ile oynasa da mağlubiyete engel olamadı.

Bu sonuçla Anadolu Efes, yarı final serisinde önemli bir avantaj elde etti. Seride ikinci maç yine Sinan Erdem'de 31 Mayıs akşamı oynanacak. Seride 3 galibiyeti bulan finale yükselecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.