Ancelotti'den Arda Güler açıklaması

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, milli futbolcu Arda Güler'in az süre almasının maç içindeki koşullara bağlı olduğunu ifade etti.

Ancelotti'den Arda Güler açıklaması
Yayınlanma:

Ancelotti, Arda'nın çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve zamanla daha fazla forma şansı bulacağına inandığını belirtti.

İspanya La Liga'nın 27. haftasında Valencia ile deplasmanda karşılaşacak olan Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in az süre almasıyla ilgili gelen bir soruya cevap verdi. İtalyan teknik adam, genç bir oyuncunun kendini geliştirmesi için oynaması gerektiğine inandığını vurgulayarak, "Ancak bu durum, takımın ve kulübün futbolcularından çok talepkar olmasıyla biraz çelişiyor. Bu yüzden sabırlı olmamız gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Ancelotti, milli futbolcunun daha fazla oynamak isteğini anlayışla karşıladığını ifade ederek, "Onun ilerlemesi için sahada süre alması çok önemli. Ancak bazen bu, takımın ve maçların durumuyla çakışabiliyor. Ancak Arda'nın çok yetenekli olduğuna inanıyorum. Eğer fırsat verilirse, taraftarlarımızın onu daha yakından tanıması ve yeteneğini görmesi için sabırsızlanıyorum. Ancak her şeyin zamanı var" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.