Ankara Keçiörengücü galibiyet hasretini Yeni Malatyaspor'a karşı sonlandırdı: Başkent temsilcisi 1 attı 3 aldı

Trendyol 1. Lig'de Yeni Malatyaspor ile Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfa 11 Nisan Stadı'nda karşı karşıya geldi. 6 Şubat 2023'te meydana gelen deprem faciasının ardından ilk maçına çıkan Yeni Malatyaspor, sahada mücadele etmesine rağmen Ankara Keçiörengücü karşısında mağlup olmaktan kurtulamadı.

Ankara Keçiörengücü galibiyet hasretini Yeni Malatyaspor'a karşı sonlandırdı: Başkent temsilcisi 1 attı 3 aldı
Yayınlanma:

Yeni Malatyaspor, sezonun ilk haftasında Pendikspor'a karşı sahaya çıkmadığı için 3-0 hükmen mağlup sayılmış, geçen haftaki Esenler Erokspor maçı ise ertelenmişti. Genç ve dinamik bir kadro ile sahaya çıkan Yeni Malatyaspor, maçın ilk yarısında rakibine karşı dirençli bir oyun sergilese de, Ankara Keçiörengücü'nün baskısını kırmayı başardı. Başkent temsilcisi, ilk yarıda tam 11 şut çekmesine rağmen gol bulamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle girdi.

Maçın ikinci yarısında da baskısını sürdüren Ankara Keçiörengücü, 56. dakikada stoper oyuncusu Mert Kula'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gol, Mert Kula'nın son lig golünü 2018-2019 sezonunda TFF 2. Lig'de Sarıyer formasıyla atmasından bu yana ilk golü oldu. Kula'nın golü, Keçiörengücü'ne sezonun ilk galibiyetini getirdi.

Bu sonuçla Ankara Keçiörengücü, puanını 4'e yükseltirken, 3 puan silme cezası bulunan Yeni Malatyaspor, 2 maç sonunda -3 puanda kaldı. Keçiörengücü, 31 Ağustos Cumartesi günü Boluspor'u kendi sahasında ağırlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.