Ankara'da TFF seçim gündemi: Büyükekşi yönetimi ibra edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu, JW Marriott Hotel'de gerçekleştirildi. Genel kurulda, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetim kurulu ile denetleme kurulunun 1 Haziran 2023 ile 31 Mayıs 2024 dönemini kapsayan hesap ve faaliyetleri oy çokluğuyla ibra edildi.

Ankara'da TFF seçim gündemi: Büyükekşi yönetimi ibra edildi!
Yayınlanma:

JW Marriott Hotel'de yapılan kongrede, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra yönetim kurulu ve denetleme kurulunun hesap ve faaliyetleri ibra oylamasına sunuldu. Delegeler, Mehmet Büyükekşi ile kurullarını oy çokluğuyla ibra etti.

DİSİPLİN VE TAHKİM KURULU CEZALARI GÜNDEMİ

Genel kurulda ayrıca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen ve Tahkim Kurulu tarafından onaylanan para ve hak mahrumiyeti cezalarının kaldırılmasına yönelik bir önerge sunuldu. Divan Kurulu Başkanı Mehmet Baykan, önergenin genel kurul maddesi olarak eklenmesini oylamaya sundu. Çoğunluğun kabulü ile önerge gündemin son maddesi olarak kabul edildi.

Önergenin gündemin son maddesi olarak kabul edilmesiyle birlikte, maddenin geçmesi için üçte iki kabul oyu gerekli olacak.

BAŞKAN MEHMET BÜYÜKEKŞİ'NİN AÇIKLAMALARI

İbra oylamasının ardından konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, genel kurul üyelerine teşekkür ederek, "Futbolumuzun gelişimi ve sürdürülebilir başarı için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu süreçte tüm futbol paydaşlarımızla iş birliği içinde olacağız." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.