Ankaragücü, belalısı Başakşehir deplasmanında! Emre Belözoğlu eski takımına karşı

Başkent Ankara’nın sarı lacivertli temsilcisi Ankaragücü, Trendyol Süper Lig 11. Hafta mücadelesinde İstanbul’da Başakşehir ile karşılaşacak.

Ankaragücü, belalısı Başakşehir deplasmanında! Emre Belözoğlu eski takımına karşı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda bugün saat 16’da başlayacak maçı Çağdaş Altay yönetecek.

Bu sezon Süper Ligde ilk 4 maçında sadece 2 puan toplayan Ankaragücü, geride kalan 10 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik 4 mağlubiyet ile 12 puan topladı.

Sezona Tolunay Kafkas ile başlayan Ankaragücü ile sezona Başakşehir’in teknik direktörü olarak giren ve 3 maçta gol dahi atamadan 0 çeken Emre Belözoğlu’nun yolları 8. haftada kesişmişti.

Ankaragücü’nün başında evinde oynadığı Kayserispor ve Samsunspor maçlarından galibiyetle ayrılan MKE Ankaragücü, deplasmanda ise İstanbulspor’a 2-1 mağlup olmuştu.

zx.jpg

ANKARAGÜCÜ’NÜN BU SEZON İSTANBUL’DA OYNAYACAĞI 6. KARŞILAŞMA

Bu sezon Ankara’da sadece 4 maça çıkan MKE Ankaragücü, İstanbul’da ise 5 maça çıktı. Ankaragücü bu iki şehir haricinde sadece Sivas’ta maç oynadı ve o maçı 3-1 kazanmayı başardı. Ankaragücü’nün Sivasspor’a karşı aldığı galibiyet aynı zamanda bu sezon aldığı tek deplasman galibiyeti.

Ankaragücü, bu sezon 5 İstanbul takımıyla karşılaştı ve bu maçlarda hiç galibiyet alamadı. Sezonun ilk maçında Kasımpaşa’ya 3-2 mağlup olan Ankaragücü, Fatih Karagümrük ile berabere kaldı ve daha sonra Fenerbahçe, Galatasaray ve İstanbulspor’a mağlup oldu.

Başakşehir karşılaşması ile bu sezonki ilk İstanbul maçı galibiyetini de almak isteyen Ankaragücü’nde Kitsiou sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

cf.jpg

ANKARAGÜCÜ’NÜN BAŞAKŞEHİR’E ŞANSI TUTMUYOR: SON GALİBİYET 2011 YILINDA

Başakşehir ile daha önce 22 kez karşılaşan MKE Ankaragücü bu maçlarda sadece 4 kez kazandı 6 maç berabere biterken 12 maçı da İstanbul Başakşehir kazandı.

Ankaragücü, Başakşehir karşısında son galibiyetini 2010-2011 sezonunda deplasmanda 4-1’lik skorla almıştı. Ümit Kurt, Gabric, Fatih Tekke ve Turgut Doğan Şahin o maçta Başkent ekibinin gollerini atmıştı.

6.jpg

2 GENÇ TEKNİK ADAM KARŞI KARŞIYA

Başakşehir- MKE Ankaragücü maçı aynı zamanda iki genç teknik adamı da karşı karşıya getirecek. 43 yaşındaki iki genç isim Çağdaş Atan ve Emre Belözoğlu daha önce 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda her iki teknik adam da birer galibiyet alırken bir maçta da beraberlik çıktı.

Çağdaş Atan, Ankaragücü’ne karşı ise 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet aldı.

ANKARAGÜCÜ'NÜN İLK 11

Ankaragücü’nde Emre Belözoğlu’nun eski takımına karşı Bahadır, Hayrullah, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Tolga, Efkan, G. Rodrigues, Pedrinho, Tasos, A. Sowe ilk 11’i ile sahaya çıkacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.