Ankaragücü, kaosun ardından Karagümrük deplasmanında 3 puan morali arıyor!

Trendyol 1. Lig’de heyecan, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak Karagümrük - Ankaragücü maçıyla devam edecek. Sancılı ve yoğun bir transfer sezonu geçiren Ankaragücü, İstanbul'da 3 puan alarak çıkışa geçmek istiyor.

Ankaragücü, kaosun ardından Karagümrük deplasmanında 3 puan morali arıyor!
Yayınlanma:

Karagümrük - Ankaragücü arasında oynanacak saat 16.00'da başlayacak kritik mücadelede, Yiğit Arslan düdük çalacak. Ramazan Ufuk Avdaş ve Arif Dilmeç’in yardımcı hakemlik yapacağı karşılaşmada, dördüncü hakem olarak Süleyman Bahadır görev alacak.

KARAGÜMRÜK ÇIKIŞ ARIYOR

Sezona istikrarsız bir başlangıç yapan Fatih Karagümrük, ilk 4 maçında 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 17. sırada yer alıyor. Kırmızı siyahlılar, sahasında oynayacağı bu maçla galibiyet hasretini dindirmeyi ve alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

ANKARAGÜCÜ İSTİKRAR PEŞİNDE

Sezonu Şanlıurfaspor galibiyetiyle açan Ankaragücü, ardından Erzurumspor ve Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olarak zor bir dönem geçirdi. Ancak Başkent ekibi, son hafta İstanbulspor karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle moral buldu ve 11. sırada kendine yer buldu. Ankaragücü, Karagümrük deplasmanında kazanarak üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor.

ANKARAGÜCÜ'NDE SAKATLIKLAR

Ankaragücü’nde sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Takımın önemli isimlerinden Tolga Ciğerci’nin durumu maç saati netleşecek. Yusuf Emre Gültekin ve Mahmut Tekdemir ise bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu eksiklikler, başkent ekibi için önemli bir handikap oluşturabilir.

KRİTİK MAÇ ÖNCESİ DURUM

Fatih Karagümrük, bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan bir takım olarak sahasında kazanmak için elinden geleni yapacak. Ankaragücü ise ligdeki dengesiz performansını toparlayarak istikrar arayışını sürdürüyor. İki takımın da puan tablosundaki durumlarını iyileştirmek için sahaya çıkacağı bu mücadele, büyük çekişmeye sahne olabilir.

KARŞILAŞMANIN ÖNE ÇIKANLARI

  • Stat: Atatürk Olimpiyat Stadyumu
  • Saat: 16.00
  • Hakem: Yiğit Arslan
  • Ankaragücü’nün eksikleri: Tolga Ciğerci (belirsiz), Yusuf Emre Gültekin ve Mahmut Tekdemir (sakat)

Karşılaşma TRT Spor ekranları ve beIN SPORTS MAX 1'den naklen yayınlanacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.