Ankaragücü şampiyonluk maçına çıkıyor

Ankaragücü yarın şampiyonluk için Eryaman Stadı’nda çıkıyor. Samsunspor karşısında alınacak bir puan sarı lacivertlileri bir yılın ardından yeniden Süper Lig’e taşıyacak.

Ankaragücü şampiyonluk maçına çıkıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaragücü yarın şampiyonluk için Eryaman Stadı’nda çıkıyor. Samsunspor karşısında alınacak bir puan sarı lacivertlileri bir yılın ardından yeniden Süper Lig’e taşıyacak.

Spor Toto Birinci Lig’de dananın kuyruğu yarın akşam kopabilir. TFF’nin aldığı karar sonrası 1 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da oynanan maçlarda MKE Ankaragücü ile Bereket Sigorta Ümraniyespor Süper Lig’e çıkabilir. Başkentin sarı lacivertli ekibi 55 puanla üçüncü sıradaki Bandırmaspor’un 11 puan önünde 66 puanla lider durumda bulunuyor. Başkent ekibi, Onur Özütoprak’ın yöneteceği Eryaman Stadı’nda saat 16.00’daki mücadeleden bir puanla ayrılması halinde bitime dört hafta kala Süper Lig’e çıkan ilk takım olacak.

ŞAMPİYONLUK ŞANSI

66 puanda olan Ankaragücü, bu hafta sonu ağırlayacağı Yılport Samsunspor'la berabere kalsa bile ilk iki sırada yer almayı garantileyecek ve bir üst lige yükselecek. Aynı gün ve saatte oynanacak maçlarda Royal Hastanesi Bandırmaspor'un, Ankara Keçiörengücü'nü, İstanbulspor'un da Eyüpspor'u yenememesi durumunda MKE Ankaragücü, Samsunspor'a yenilse dahi Süper Lig'i garantileyecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto 1. Lig 2021/2022 Sezonu 35. haftasında, yarın Eryaman Stadyumu’nda Yılport Samsunspor ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü çalışmalarını Beştepe Tesislerinde yaptığı son antrenmanın ardından tamamlayarak kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde gerçekleşen antrenman koordinasyona yönelik ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 6’ya 3 top kapma oyununun ardından pas çalışmasına geçildi. Antrenmanın son bölümünde yarım sahada çift kale maç yapıldı. Sakatlığı devam eden Sinan Osmanoğlu yapılan antrenmana katılmadı.

HAKEM ONUR ÖZÜTOPRAK

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun otuzbeşinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya Pazar günü Denizli Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da MKE Ankaragücü ile Yılport Samsunspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Onur Özütoprak yöneteceği açıklandı. Onur Özütoprak’ın yardımcılıklarını Orkun Aktaş ile Cem Özbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi Süleyman Bahadır olacak. Zorlu mücadelenin gözlemciliğini Cengiz Akyüz, temsilciliklerini de Suat Çoban, Bülent Kantar ve Serkan Atalay yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.