Ankaragücü seri için, Belözoğlu 'dalya' için sahada

Geçtiğimiz hafta Kayserispor’u Ankara’da mağlup eden Ankaragücü seri başlatmak istiyor. Emre Belözoğlu ise kariyerinde teknik direktör olarak 100.maçına çıkacak.

Ankaragücü seri için, Belözoğlu 'dalya' için sahada
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Süper Lig’e Tolunay Kafkas yönetiminde istediği gibi başlayamayan Ankaragücü kan değişikliğine giderek Emre Belözoğlu ile anlaşmıştı.

Genç teknik direktör ile çıkılan ilk lig maçında Kayserispor’a karşı üstün bir futbolla galip gelen başkent ekibi bugün İstanbulspor’a konuk oluyor. Lige puan olarak kötü bir başlangıç yapan İstanbul temsilcisi de teknik direktör Fatih Tekke ile yolları ayırmış, iki haftalık bekleyişin ardından Hakan Yakın ile anlaşmaya varmıştı.

İSTANBULSPOR’UN GALİBİYETİ YOK

Ligde 19. sırada yer alan İstanbulspor, Samsunspor ile ligin galibiyet yüzü görmeyen iki takımından biri konumunda. 5 mağlubiyet 2 beraberlik lig karnesini tersine çevirmek için Hakan Yakın ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen sarı siyahlılarda Simon Deli haricinde bir eksik bulunmuyor.

ANKARAGÜCÜ, SERİ İÇİN SAHADA

Kayserispor galibiyetinin ardından İstanbulspor’u yenerek bir seri başlatmak isteyen Ankaragücü’nde Kitsiou, Sowe ve Mujakic’in maçta oynaması beklenmiyor.

2 galibiyet 3 beraberlik alan Ankaragücü bir galibiyet daha alarak alt sıralarla bağını koparmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon Ankaragücü üst üste iki maç kazanamadı. Sadece ligden çekilen Hatayspor’u dahil edersek Giresunspor ve Hatayspor serisi yapabildi. Ankaragücü geçtiğimiz sezon yapamadığı istatistiği bu hafta yapmak için sahaya çıkacak.

Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçı da 2-1 ve 3-2’lik skorlarla Ankaragücü kazanmıştı.

EMRE BELÖZOĞLU’NUN DALYA MAÇI

Fenerbahçe ile 10, Başakşehir ile 88 maça çıkan Emre Belözoğlu geçtiğimiz hafta da Ankaragücü ile bir maça çıkarak maç sayısını 99’a çıkardı. Bu maç Belözoğlu’nun dalya maçı olacak. Çıktığı 99 maçta 77 kez mağlup olmadan sahadan ayrılan genç teknik direktör 52 galibiyet 25 beraberlik aldı.

Emre Belözoğlu’nun da tek hedefi 100.maçında Ankaragücü’ne altın değerinde üç puan kazandırmak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.