Ankaragücü taraftarı maçı tesislerde izledi

MKE Ankaragücü taraftarları, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında bu akşam oynanan Atakaş Hatayspor maçını Tandoğan Tesisleri'nde dev ekranda izleyerek takımlarına destek verdi.

Ankaragücü taraftarı maçı tesislerde izledi
Yayınlanma:

MKE Ankaragücü taraftarları, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında oynanan Atakaş Hatayspor maçını Tandoğan Tesisleri'nde dev ekranda izleyerek takımlarına destek verdiler.

Sarı-lacivert renklere gönül vermiş taraftarlar ve bazı kulüp yöneticileri, sarı-lacivertli takımın seyircisiz oynama cezası nedeniyle Atakaş Hatayspor maçını izlemek üzere emniyet mensuplarının güvenlik önlemleriyle birlikte Tandoğan Tesisleri'nde buluştular.

Meşaleler yakarak atılan sloganlarla takımlarına coşkulu destek veren taraftarlar, büyük bir heyecanla maçı takip ettiler. Kulüp tarafından taraftarlara sunulan yemek ikramıyla bir araya gelen Ankaragücü sevdalıları, birlikte duygusal bir atmosfer oluşturdular.

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Yaşadığımız üzücü olayın ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildik ve aldığımız ağır ceza ile karşı karşıyayız. Bu cezanın ağırlığını hissediyoruz ve bu konuda Tahkim Kurulu'na başvuruda bulunduk. Bugün Hatayspor ile önemli bir maçımız var ancak maalesef cezalı durumdayız ve taraftarlarımız statta olamıyor. Ancak onları yanımızdan ayırmak istemedik ve Tandoğan'daki altyapı tesislerimizde bir araya geldik. Taraftarlarımızın desteği bizim için son derece kıymetli. Onlar, bizi yalnız bırakmıyor ve her zaman yanımızda oluyorlar. Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Umuyorum ki Ankaragücü için güzel günler yakındır ve bu zor günleri birlikte aşacağız." şeklinde konuştu.

Aytekin, bu tür kriz dönemlerinden çıkabilmek için taraftarın manevi desteklerinin hayati önem taşıdığını vurgulayarak, "Bu gibi zorlu zamanlarda bir araya gelmek ve birlikte hareket etmek, krizleri aşmanın anahtarıdır. Taraftarlarımızın desteğini her zaman hissediyoruz ve bize güç veriyorlar." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.