Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak: Her şey toz pembe değil

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak, Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, iyi futbol oynamadıklarını, ancak önemli bir 3 puan aldıklarını belirtti.

Ankaragücü Teknik Direktörü Kenan Koçak: Her şey toz pembe değil
Yayınlanma:

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Malatya'daki depremzedelere geçmiş olsun dilekleriyle sözlerine başlayan Koçak, takımın eksik olduğu birçok konunun bulunduğunu ifade etti. Kamp döneminde bazı testler yaptıklarını, verilerin tatmin edici olmadığını, fakat kampın iyi geçtiğini vurgulayarak, "3-0 kazandık diye her şeyi tozpembe görecek değiliz. Oynanan futbol bizi memnun etmedi ama önemli olan galip gelmekti," dedi.

Taraftarların yönetimi istifaya davet etmesi ve ayrılan personel hakkında sorulan bir soruya ise Koçak, "Bu, bizim bilgimiz dışında bir yönetim kararı. Bu yönetimle çalışmaktan memnuniyet duyuyorum; onların Ankaragücü için gece gündüz çalıştıklarını biliyorum. 3-0 skora rağmen böyle bir tepki gösterilmesine üzülüyoruz. Umarım, önümüzdeki günlerde birlik ve beraberliği sağlarız," şeklinde yanıt verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.