Ankaragücü telafi peşinde

Ankaragücü, Spor Toto Birinci Lig’in 25’inci haftasında bu akşam deplasmanda Menemenspor’un konuğu olacak. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek.

Ankaragücü telafi peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ankaragücü, Spor Toto Birinci Lig’in 25’inci haftasında bu akşam deplasmanda Menemenspor’un konuğu olacak. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek.

Spor Toto 1. Lig 2021-2022 Sezonu 25. haftasında, deplasmanda Nasadoge Menemenspor ile mücadele edecek olan MKE Ankaragücü hazırlıklarını tamamlayarak karayolu ile Menemen’e giderek kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Menemen İlçe Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak olan mücadeleyi Burak Şeker yönetecek. Son maçında sahasında İstanbulspor’a 1-0 kaybederek hiç ummadığı bir mağlubiyet alan sarı lacivertliler 15’ici sıradaki rakibini yenerek liderliğini korumak için sahaya çıkacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Spor Toto Birinci Lig’in 25’inci haftasında deplasmanda Nasadoge Menemenspor ile karşı karşıya gelecek olan MKE Ankaragücü bu maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanın ardından tamamladı. Teknik direktör Mustafa Dalcı yönetiminde gerçekleşen son antrenman ısınma koşusu ile başladı. Daha sonra 6’ya 3 top kazanma oyunu oynayan futbolcular antrenmanın ana bölümünde yarım sahada çift kale maç yapıldı. Antrenman soğuma hareketleri ile sona erdi.

YUSUF KART CEZALISI

Öte yandan İstanbulspor karşılaşmasında kart görerek cezalı duruma düşen Yusuf Abdioğlu, Menemenspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Tedavileri tamamlanan Şahverdi Çetin ve Aatif Chahechouhe, takımla birlikte çalışmalara başlarken, sakatlığı devam eden Gboly Ariyibi takımdan ayrı çalıştı. İstanbulspor karşılaşmasında rahatsızlanan Eren Derdiyok, yapılan antrenmana katılmadı.

HAKEM BURAK ŞEKER

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto 1. Lig 2021-2022 sezonun yirmibeşinci haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya bu akşam Mememen ilçe Stadı’nda saat 20.00’da Nasadoge Menemenspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak olan mücadeleyi Burak Şeker’in yöneteceği açıklandı. Burak Şeker’in yardımcılıklarını Murat Temel ile Suat Güz yapacak. Maçın dördüncü hakemi Levent Gümüşdere olacak. Zorlu mücadelenin gözlemciliğini Erhan Hellaç, temsilciliklerini de Orhan Tatar, Hüseyin Korkusuz ve Zekeriya Hançer yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.