Ankaragücü tur peşinde

MKE Ankaragücü Ziraat Türkiye Kupası 4’üncü turunda deplasmanda Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Ankaragücü tur peşinde
Yayınlanma:
Güncelleme:

Saat 14.30’da başlayacak olan mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tek maçlı eliminasyon usulüne göre oynanacak maçta rakibini eleyen takım gruplara kalarak yoluna devam edecek. Son haftalarda sıkıntılı bir süreçten geçen sarı lacivertliler deplasmandaki maçta rakibini yenerek hem moral bulmak hem de yeni bir çıkış yakalamak için sahaya çıkacak.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Ziraat Türkiye Kupası 4’nücü turunda deplasmanda Kırklarelispor’un rakibi olacak olan MKE Ankaragücü bu karşılaşmanın hazırlıklarını Beştepe Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma ile başlayan futbolcular daha sonra 5’e 2 pas çalışması yaptı. Son bölümde yarım sahada taktiksel çalışma yapılırken, antrenman yenileme koşusu ile sona erdi.

HAKEM DİRENÇ TOSUNLUOĞLU

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu kupa maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre bugün saat 14.30’da Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tosunluoğlu’nun yardımcılıklarını Oğuz Kağan Çalışır ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Maçın dördüncü hakemi Davut Dakul Çelik olurken gözlemcisi Süleyman Abay olacak. Maçın temsilciliklerini ise Ali Okçuoğlu ve Osman Yıldırım yapacak.

ankaragucu-11-037.jpg

Kaynak:Bülten

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.