Ankaragücü, yeni kanat oyuncusunu duyurdu: Sağ kanat oyuncusu Dorin Rotariu Ankaragücü'nde

Ankaragücü, Trendyol 1. Lig'e beklediği gibi bir başlangıç yapamamasının ardından kadrosunu güçlendirmek için bir adım attı ve Rumen sağ kanat oyuncusu Dorin Rotariu'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. 29 yaşındaki futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Ankaragücü, yeni kanat oyuncusunu duyurdu: Sağ kanat oyuncusu Dorin Rotariu Ankaragücü'nde
Yayınlanma:

Transfer sürecinde yabancı oyuncu sayısı nedeniyle zorluklar yaşayan Ankaragücü'nün, Rotariu'yu kadrosuna katmasının ardından mevcut yabancı oyunculardan birinin sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Bu hamlenin ardından kulübün transfer sürecine devam edip etmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Rotariu, kariyeri boyunca farklı takımlarda forma giymiş ve toplamda 5 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Geçtiğimiz sezonu ülkesinin takımlarından FCSB'de geçiren Rotariu, burada 5 maçta forma giydi. 2022-2023 sezonunda ise Yunanistan'ın Atromitos takımında 30 maça çıkan Rumen futbolcu, 4 gol atarak katkı sağladı. Ayrıca, Rumen milli takımında 10 kez forma giyen ve 1 gol atan Rotariu, son olarak 2019 yılında milli takım formasıyla sahaya çıkarken 2021'de son kez milli takıma çağrıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.